cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Volk dlako menja...

clock-img

16.02.2007, 17:18

clock-img

abi

pencil-img

755

Koliko parov je po prekinitvi (taki ali drugačni) na koncu spet uspelo zaživeti srečno skupaj.
Kaj pravite na rek da volk dlako menja, kože nikoli ?

< Sporočilo je popravil wahoo -- 16.2.2007 18:16:27 >

clock-img

16.02.2007, 17:49

clock-img

Anonimen

Na kratko...

Sedem let skupi, šla narazen, čez par mesecev sva bla spet skupi, čez par mesecev se poročila...in živela happly ever after...japajadeuser posted image , štir leta po poroki sva se ločila (si je omislil mlajši, lepši in boljši modeluser posted image )

Ampak do ločitve sem pa mislila, da sva srečna - no jst sem bla.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 16.2.2007 18:18:24 >

clock-img

16.02.2007, 18:08

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Poglej pod spodnjo temo "Po razhodu spet skupaj", mislim, da je bila tam tema o nečem podobnem.

clock-img

16.02.2007, 18:13

clock-img

Anonimen

8,5 let skupaj, šla narazen, po pol leta spet skupaj(sedaj malo več kot leto),imava se super.

Ne moreš posploševat. Vsak ima drugačne razloge za razhod. Nekatere stvari se da rešit nekatere ne.

Če greš narazen zato ker ne prenašaš določenih stvari na partnerju jih tudi sedaj ne boš neuser posted image

Ni vse črno-belo. In na to vprašanje ti nihče ne more odgovorit, ker je vsaka situacija edinstvena.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 16.2.2007 18:18:36 >

clock-img

16.02.2007, 20:16

clock-img

trojči

pencil-img

462

Odvisno od primera do primera, ja. Jaz sem to enkrat naredila, pred davnimi davnimi časi user posted image , prvič sem ga pustila, potem se mi je znova zaluđštal in sem mu jaz rekla, da bi poskusila znova. Vprašal me je, kako naj mi zaupa, da ga ne bom znova pustila. Čist iskrena in prepričana sem bila, da se ne bo znova zgodilo, uspelo mi ga je prepričati, a mi je čez čas spet začel iti na živce. user posted image

clock-img

19.02.2007, 09:29

clock-img

polma

pencil-img

1836

Ma, ne grem, se ne oziram nazaj, moja koža je vedno ista user posted image !

clock-img

19.02.2007, 11:32

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

po 4 letih zveze se razšla za dva tedna,šla nazaj skupaj.Kasneje po 8 letih zveze sla spet narazen za kratek čas,pa spet skupaj.Brezveze,no.Lahko se ljudje malo spremenijo,v bistvu poboljšajo,če imajo voljo,ampak se morata oba truditi,je pa res da obstaja vedno tisti kanček dvoma v človekuuser posted image

clock-img

19.02.2007, 13:18

clock-img

plenicka

pencil-img

412

Po 6 letih veze sva se razšla dokončno, čeprav je bolečina še vedno prisotna. Vmes sva tudi imela težave in sva se za kratek čas razšla, spet našla, vendar bistvene stvari, ki so po mojem pomembne za življenje v dvoje se niso spremenile...in dlaka in koža ostane ista...moje mnenje pač...se strinjam z nekaterimi, da je vsak primer drugačen in če si na tem, da si želiš ponovne združitve s tvojim bivšim, dobro premisli...predvsem o tem, kaj je bil razlog, da sta se sploh razšla. Srečno!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem