writing-img

Voziček-marela

clock-img

20.11.2008, 21:39

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Pozdravljene,
katero marelo mi priporočate (znamka in model, pe če veste tudi ceno cca.user posted image ) če imam naslednje ''pogoje'':
dobra stehica za sonce, prednje varovalo ali lok, kar se da primerna kolesa tudi za kak makedam, da se poleži, pa da se čimbolj zloži. user posted image  Uh, sem pa natrosila enih pogojev...
No za vse predloge se vam že vnaprej zahvaljujem.

LP

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

clock-img

20.11.2008, 21:59

clock-img

oro

pencil-img

95

No, sm glih cel teden brskala in gledala po štacunah in sem se odločila za Baby Welt Moon Fit - podoben kot Quinnyjev Zapp, samo da ima palco in da se da poležat.

clock-img

20.11.2008, 21:59

clock-img

Anonimen

Hauck.Zame.user posted image

clock-img

20.11.2008, 22:01

clock-img

larisa

pencil-img

1850

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Hauck.Zame.user posted image

Kateri pa? Al je samo ena varianta user posted image

clock-img

20.11.2008, 22:41

clock-img

misa4

pencil-img

637

peg perego pliko p3, tega imamo mi in smo full zadovoljni

clock-img

20.11.2008, 22:47

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

hm. za makedam ni pomojem nobena marela. imajo vse premajhna kolesa. sploh ce je pesek nasut, se nikamor ne premaknes. mi imamo zappa, smo zadovoljni, je pa res, da je bolj za na asfalt in za po trgovinah. pa nismo rabili, da se polezi, enim je to pomembno.

lp

clock-img

21.11.2008, 07:42

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: misa4

mi tudi imamo tega in smo zadovoljni čeprav je še vedno ovelik ko se zloži; drugače pa gremo z njim povsod tudi po kakšni gozdni poti smo že šli

clock-img

21.11.2008, 08:03

clock-img

Jagodka*

pencil-img

33

Mi smo pred leti imeli neko Giordanijevo (vsaj zdi se mi, da je bla ta). Pa se je dobro obnesla

clock-img

21.11.2008, 08:18

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Zapp (Quinny)

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

21.11.2008, 08:55

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Punce, žal Zapp ne ustreza nobenim od mojih naštetih pogojev. Edino kar zapp ''ima'' je to da je lep, ampak to pa ni bil moj pogoj user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.11.2008, 12:59

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

hm. za makedam ni pomojem nobena marela.

naš maclaren gre pa super po makadamu, precej bolje kot prejšnji buzz, ki ima velika kolesa. žal pa nima loka user posted image

clock-img

21.11.2008, 16:03

clock-img

lenca1

pencil-img

423

oj, zelo podoben Zappu je Baby Welt Moon Fit, sem bila prepričana, da ga bom kupila (cena cca 150€), vendar me je zmotilo to, da hrbtišče ni dovolj trdno. vse otroke, ki sem jih videla v njem sedet, so bili videti preveč upognjeni v hrbtenici   in nekako skoraj v pol ležečem položaju - zato preveri, če gre čisto v sedeči položaj - se mi je zdel kot da pašček zadaj s katerim se regulira naklon popušča al pa se naklona enostavno ne da v bolj sedeč položaj. voziček mi je drugače bil ful všeč. Punce zelo pohvalijo Maclaren marele (cena cca165€, res pa je odvisno tudi od modela), ne vem pa če imajo sprednje varovalo oz. lok. to je bil tudi eden od mojih pogojev, vendar sem potem našla marelo v Emporiumu, brez loka in moram reči, da tamala ga sploh ne pogreša. 2 prijateljici sta kupili marelo z lokom pa ga enostavno ne uporabljata, ker imata take marele, da vozička ne moreta pospravit če je lok gor, tko da ga morta prvo dol vzet potem pa šele marelo zložit. zato bodi pri nakupu pozorna tudi na to, kako se marela zloži. lok ju je motil tudi pri vstavljanju otroka v voziček - sploh če imaš takega, ki se večkrat upira!

clock-img

21.11.2008, 20:28

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

hm. za makedam ni pomojem nobena marela.

naš maclaren gre pa super po makadamu, precej bolje kot prejšnji buzz, ki ima velika kolesa. žal pa nima loka user posted image

smem vprašat katerefa maclarna imaš? hvala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

21.11.2008, 21:57

clock-img

Sooncek

pencil-img

44

Mene pa zanima kdaj ste začele uporabljat marelo (starost otroka)? user posted image

clock-img

22.11.2008, 10:54

clock-img

tana-2

pencil-img

195

Moja kolegica ima tega:http://www.igrarija.com/trg/detajl.php?id=284&hid=18 in ga zelo hvali. Navdušena je nad vodljivostjo in izdelavo.user posted image

clock-img

23.11.2008, 23:03

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Jaz imam marelo od Hartana, pa sem z njo zelo zadovoljna. ima fajn strehico, lok,  čisto se poleže, pa tudi zloži se v redu. če te še kaj zanima, pa kar vprašaj.

< Sporočilo je popravil Lejči -- 23.11.2008 23:04:59 >

clock-img

23.11.2008, 23:34

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Se podpišem user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem