cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Voziček

clock-img

03.04.2006, 11:17

clock-img

golob

pencil-img

69

Živjo!
Moj 2-mesečnik bo počasi prerastel voziček, ki ga imamo sedaj.
Zdaj me pa zanima, kakega mi priporočate, da kupim? A samo za sedet a tudi tega, ko je še čisto zadekan in zaprt, glede na to, da prihaja lepše vreme?
Malce sem že sama brskala ampak vseeno s katerim ste bolj zadovoljni s Hauckom ali Qeenyjem?
Ali imate kake izkušnje s kupovanjem rabljenih vozičkov teh dveh znamk?
Hvala za odgovore!
Lp

clock-img

03.04.2006, 11:42

clock-img

Reza

pencil-img

70

Priporočam Queeny-ja

29. decembra se je rodila naša Ava.

clock-img

03.04.2006, 12:35

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Mi imamo quinny buzz-a in je super user posted image

clock-img

03.04.2006, 13:32

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

quinny je zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

03.04.2006, 14:07

clock-img

April

pencil-img

5459

Tudi če imaš zaprt odprt vozek, otroka lahko še vedno z dekco pokriješ, ko je mraz. Ponudb  je veliko. Jaz ti priporoča,. da dobro premisliš na vse kaj ti je pri vozičku pomembno in se potem odločiš.

clock-img

03.04.2006, 14:28

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Priporočam Quinnyja. Sem slišala že precej kritik na Hauck-a. Mi imamo sicer Quinny Speedi-ja SX, ampak če nameravaš imet še kakšnega dojenčka je ful fajn Quinny Freestyle Comfort (za razliko od Speedija ima spredaj držalo, naklon gre v popolnoma sedeči položaj, pa mislim, da se ga da tudi obrnit - palice mislim). OK, je pa res, da je širši (kar se posebej pozna pozimi, ko imajo mali na sebi debele bunde, pa tudi lažji). Če pa upoštevaš, da bo poletje pa je Quinny Buzz super (mislim, da Zapp ni vredu user posted image  - pri enem vem, da se ga ne da dat v ležeč položaj)...

Skratka, izbiraj med Quinny-ji.

clock-img

03.04.2006, 19:22

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Buzz je že super, ampak NE za dvomesečnega dojenčka.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem