cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Voziček Abc design-kje kupiti

clock-img

24.10.2008, 09:12

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Mene pa zanima, če ga je še kje v Sloveniji moč kupiti. V Pikapolonici jih ni več, meni pa je všeč njihov 3tec. Pa če katera ve, zakaj so jih vsi negali prodajati-a so slabe kvalitete al kako?

clock-img

24.10.2008, 10:18

clock-img

marki31

pencil-img

23

Za Slovenijo ne vem, ampak mi smo ga kupli v Toysu v Grazu in je ful dober.

clock-img

24.10.2008, 10:33

clock-img

24julij

pencil-img

565

jst vem da ga je svakinja kupla u pikapolonici,zej pa ce jih imajo se pa ne vem

clock-img

06.11.2008, 10:24

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ne vem ti povedat za ta točen model, ampak mi smo imeli 4-kolesnika in nisem bila zadovoljna z njim. Po 2 letih uporabe se mi je začel ročaj "lomit" (tam, kjer se ga lahko nastavlja po višini, se enostavno odpre in pade ročaj narazen), potem smo že 2x imeli na "švasanju" spodnji del, kjer je pripeta košara, poden od košare je tudi prelomjen, s tem, da nisem nikoli ne vem kaj nalagala notri, škripa vse, v glavnem obup. Žal mi je, da sva takrat kupila najcenejši voziček, ker bomo morali za naslednjega user posted image  kupit novega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem