writing-img

Voziček Stokke

clock-img

06.03.2008, 17:33

clock-img

nutela

pencil-img

306

A katera mogoče ve, če je bil ta vozek kdaj že na akciji v BABY CENTRU?

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 19.3.2008 21:18:34 >

clock-img

06.03.2008, 17:56

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Nikoli ga še nisem zasledila pa redno spremljam akcije kluba BC.

clock-img

06.03.2008, 18:43

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Mogoče bo kje kaj znižan 25 marca...materinski dan.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

18.03.2008, 07:52

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Če imaš diners kartico ga dobiš za 100 evrov ceneje,vsaj tako sem ga jst dobila v baby centru 4 mesece nazaj,nevem pa če še velja ta akcija.

clock-img

19.03.2008, 21:08

clock-img

rija

pencil-img

15589

nisem zasledila user posted image

sem se pa ob nakupu skoraj vsega iz stokke programa zmenila za resnično ogrooooomen popust user posted image  sicer v bonih BC, pa tudi te vedno porabiš, če ne za drugo za plenice.....

pa še komplet posteljnino so mi poslali gratis.

in moram pohvaliti silvo apis, agente za stokke, so mi ravno včerja gratis poslali komplet poletno posteljnino stokke user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

22.03.2008, 22:22

clock-img

Putka

pencil-img

3105

IZVIRNO SPOROČILO: rija

In moram pohvaliti silvo apis, agente za stokke, so mi ravno včerja gratis poslali komplet poletno posteljnino stokke user posted image user posted image

Brez zamere, samo če si že tisoče € za njihove produkte zapravila, ti pa ja tiste flikce gratis lahko dajo. Saj imajo res lep dizajn in dobro kvaliteto, ampak 100x not prinesejo pri tako navitih cenah.

clock-img

23.03.2008, 13:55

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Jst sem kupila stokke voziček v baby centru in imam 2 leti garancije in ne 7 let.

clock-img

23.03.2008, 14:21

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

IZVIRNO SPOROČILO: rija

In moram pohvaliti silvo apis, agente za stokke, so mi ravno včerja gratis poslali komplet poletno posteljnino stokke user posted image user posted image

Brez zamere, samo če si že tisoče € za njihove produkte zapravila, ti pa ja tiste flikce gratis lahko dajo. Saj imajo res lep dizajn in dobro kvaliteto, ampak 100x not prinesejo pri tako navitih cenah.

no, ni treba glih pretiravat......niso bili tisoči evrov kot prvo.....z popustom nekaj manj kot dva....

kot drugo jaz na ta denar ne gledam kot na "zapravljen" denar..

in kot tretje je to le lepa gesta, ki se je marsikdo ne spomni, pa četudi "zapraviš" pri njih še veliko več kot sem jaz na stokke....

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem