cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Voziček polit z rdečo barvo!

clock-img

04.01.2008, 10:51

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Sem že pisala o tem lani, da so nam v bloku naš voziček polili z rdečo barvo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ker je na poti drugi otrok in ker sem bila s prejšnjim vozičkom (ABC Design, trikolesnik) res zelo zadovoljna, saj smo prišli z njim povsod, si želim, da bi to user posted image barvo nekako spravila dol, pa ne vem, kam naj se obrnem. Čistilnica verjetno odpade, ker prevleka ni snemljiva.
Mi lahko prosim pomagate, ker mi je res zelo žal vozička. user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2008, 10:53

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Daj ga z vanishem zdrgni. Bi moglo iti dol.

clock-img

04.01.2008, 10:57

clock-img

koala

pencil-img

5539

Po moje bo težka, sploh ker se ja barva že zasušila. Jaz vem, da z moževega ibercuga ne spravim barve z nobenim hudičem, pa sem že sprobala skoraj vse. Razen tistih malih odstranjevalcev madežev od dr.Flekmanna, obstaja tudi za barvo. Srečno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

04.01.2008, 10:58

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Razen tistih malih odstranjevalcev madežev od dr.Flekmanna, obstaja tudi za barvo.

Kje se pa to dobi?

clock-img

04.01.2008, 11:39

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Pomoje se pa da prevleko dol odviti, ker je verjetno pritrjena gor z vijaki (vsaj tako je pri mojem Haucku). Potem pa če gre, ali prevleko nesi v čistilnico, ali pa vprašaj v trgovini kjer si ga kupila ali jih prodajajo, če se da dobiti novo prevleko. Prevleka pa bi skoraj zagotovo morala iti na nek način dol.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

04.01.2008, 11:58

clock-img

glen

pencil-img

1870

Kaj pa če vprašaš kakšno dobro šiviljo če ti naredi novo prevleko pa jo čez daš?

clock-img

04.01.2008, 12:02

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Bolj težko, da bi mi lahko kdo to zašil, potem se bolj splača novega kupiti. Imamo pa takega.

user posted image

clock-img

04.01.2008, 12:56

clock-img

mily

pencil-img

876

Zdej odvisn kakšna je barva. Pomoje ne bo šlo dol kr tko. Če nič ne bo delovalo, probi še z Nitro razrečilo. Pa najprej probi nekje na majhnem koščku, li se ne vidi, ker je ful močn in lahko tudi blago poškoduje.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

04.01.2008, 21:54

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Nitro razrečilo

to ali pa daj čez, ne vem ovčjo kožo ali kaj podobnega.user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem