writing-img

Vozički-Italija!

clock-img

24.09.2010, 07:39

clock-img

hribovkati

pencil-img

91

Pozdravljene,

zanima me, ali se še zmeraj splača kupit voziček v Italiji ali Avstriji in kaktero trgivno predlagate?

Lep pozdrav,

clock-img

24.09.2010, 09:53

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ne vem kako so sedaj cene ampak 4 leta nazaj ko sem ga kupovala je bil v italiji v trgovini prenatal peg perego pliko p3 celih 150 eurov cenejši kot v baby centru.. je pa tudi res, da imam oba pred nosom in nimam stroškov npr. gorivom..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

29.09.2010, 14:47

clock-img

Gorga

pencil-img

285

Jaz sem ga kupila v Italiji lansko leto in dala 130€ manj kot bi pri nas. Sem pa tudi jaz doma v bližini meje.

clock-img

29.09.2010, 15:45

clock-img

Teyla

pencil-img

1695

Midva sva ravno izbrala voziček, ki ga bova kupila. V Rutarju stane 580€, v Avstriji pa ga dobiš že za 410e. Se splača odpeljat tja in kupit tudi za 70€ razlike, ker toliko bencina itak ne pokuriš. Splača se ti tudi pogledat na ebay- lahko dobiš rabljenega ali pa novega ceneje s poštnino vred. user posted image

clock-img

29.09.2010, 15:53

clock-img

penelopa1

pencil-img

69

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Midva sva ravno izbrala voziček, ki ga bova kupila. V Rutarju stane 580€, v Avstriji pa ga dobiš že za 410e. Se splača odpeljat tja in kupit tudi za 70€ razlike, ker toliko bencina itak ne pokuriš. Splača se ti tudi pogledat na ebay- lahko dobiš rabljenega ali pa novega ceneje s poštnino vred. user posted image

Teyla a lahko poveš katero znamko je ta voziček? Me res zanima ker še vedno nisam se odločila kateri naj kupim.

clock-img

29.09.2010, 15:58

clock-img

Teyla

pencil-img

1695

Ta je znamke Hoco -avstrijska znamka baje so res kvalitetni. Midva sva se zagledala v Master L, mi je pa tudi všeč Zaphir (samo ga nisem videla v živo). Tukaj si lahko ogledaš ponudbo, cen pa ni zraven napisanih. Jo pa lahko izveš, če pač v googla vtipkaš hoco + ime vozička.. user posted image

clock-img

29.09.2010, 16:02

clock-img

penelopa1

pencil-img

69

Hvala lepauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem