cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vozički Mothercare

clock-img

12.07.2006, 19:38

clock-img

razigrana

pencil-img

184

Lepo pozdravljene!

Zanima me ali ima katera izkušnje z vozički mothercare? In kakšne so le-te? Pozitvne ali negativne?

Hvala in uživajte!

clock-img

13.07.2006, 00:17

clock-img

Anonimen

Mothercare-ov voziček ima user posted image . Zdaj ga imajo skoraj dve leti pa je še vedno vse ok (razen ležaja na prvem, vrtljivem kolesu, ki so ga uničli po svoji krivdi, že dvakrat).

Skratka, nikoli niso pazili NIČ kako delajo z vozičkom, peljali/peljemo ga po vseh podlagah (od makedama, trava, asfalta, trgovin, korenin v gozdu, po snegu, po plundri, po kamnih .. ma ni da ni), podloga je bila oprana že neštetokrat pa je še vedno lepa, kolesa so kul (zadnjič je sicer ena zračnica šla, ker je user posted image  čez en kamen zaplelja al nekaj takega).

Torej same pozitivne izkušnje!user posted image user posted image user posted image  

Za moje pojme mu sicer manjka še ročna bremza na ročaju vozka, ampak drugače pa nimam niti ene pripombe!

Pa rdeči so tkoooooooo lepiuser posted image

clock-img

13.07.2006, 06:28

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Nekaj debat o tem si lahko prebereš tukaj:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=351976&mpage=1&key=Vozi%E8ki+Mothercare&#352123

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

13.07.2006, 13:39

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Razigrana, a ga nameravaš kupiti in kje?
Jaz sem ga tudi mislila, pa jih ni več user posted image .

clock-img

13.07.2006, 15:49

clock-img

razigrana

pencil-img

184

Hvala vsem za odgovore.

RibicaRR, kaj pa zlaganje tega vozička? Mene skrbi edino to. Sem enkrat probala zločit mothercare voziček za dvojčke, pa mo ni šlo najbolje od rok user posted image . Sedaj pa ne vem ali se vsi tako težko zložijo ali pa bi se morala jaz pač navaditi.

GoYa, ja mislim ga kupit. V Ljubljani v Emporiumu. Sicer jih sedaj nekaj časa ne bodo imeli (se mi zdi da do avgusta), ker prenavljajo trgovino, potem pa jih zopet dobijo.

LP!

clock-img

13.07.2006, 20:49

clock-img

anjaa

pencil-img

228

punce mene pa zanima če je katera v kakšni trgovini videla vozičke nania z lupinico? ali če mogoče ve kakšne so njihove cene?

mi sicer en voziček že imamo, ampak ker je malo večji ( iz državnega paketa ) bi rabili še kakšnega manjšega z lupinico. pred dnevi sem v mestu videla eno mamico s tem vozičkom in mi je takoj padel v oči. pa še zdaj gremo ravno na morje in bi nam manjši veliko bolj pasal kot ta velik ... upam samo da ni zasoljena cena ...

clock-img

13.07.2006, 20:52

clock-img

anjaa

pencil-img

228

http://www.bolha.com/oglas1723889
tale mi je lušten, ampak vse drugo bi prej kupila rabljeno kot pa voziček!

clock-img

14.07.2006, 01:27

clock-img

Anonimen

Meni je zlaganje mothercare-ja precej lazje kot zlaganje zappa npruser posted image  Pritisnes oba gumba (oz. na levi eden in na desni dva) ob strani vozicka in ga preprosto zlozis, orbnes kolo (ce imas vrtljivo) in zataknes tisto ''rocko'' in to je to. Ce imas majhen prtljaznik pa vzames se eno kolo dol (je spet sam zatic in gre cist simpl dol). Zlozen, brez enega kolesa gre komot v prtljaznik twingota.
Aja, pa jaz ga zlozim, dvignem in dam v avto in potem ven in razstavim brez problema (pa mam 44kg in 1,60m)user posted image   

LP

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 14.7.2006 1:28:05 >

clock-img

14.07.2006, 12:42

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Razigrana, meni je prodajalka rekla, da vozičkov ne bodo več imeli. Tudi potem po prenovi ne.
Dugi dan jih je moj mož še klical in je isto rekla. Vprašali smo tudi, če se jih da dobiti kje drugje v SLO, pa je rekla, da ne.

Sem pa včeraj pisala v Anglijo na Mothercare in jih vprašala, če ga lahko naročim prek njihove spletne trgovine in mi ga pošljejo. Odgovora še nimam.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem