writing-img

Vpis porodniške v delovno knjigo?

clock-img

01.07.2006, 10:30

clock-img

Anonimen

A mogoče katera ve, če se vpiše porodniški čas v delovno knjigo? Pred porodniško sem bila brezposelna,si plačevala pokojninsko zavarovanje,vpisala v knjigo,kaj pa zdaj? Po poteku se bom spet zaposlila user posted image user posted image user posted image !!!

Hvala za odgovore

clock-img

01.07.2006, 10:31

clock-img

Anonimen

Kolikor jaz vem, ti to vpišejo na ZPIZ-u. Tudi, če si bila brezposelna. Če si prejemala starševski dodatek, si je MDDSZ plačeval tudi prispevke in to se potem vpiše v delavsko knjižico. Ampak moraš pa knjižico sama odnesti tja. Poklical te ne bo nihče.

clock-img

01.07.2006, 19:56

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če si prejemala starševski dodatek, potem se ti nič ne vpiše, šteje se ti le za pokojnino. Vsaj 7 let nazaj je bilo tako, ko sem bila sama v taki situaciji.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

01.07.2006, 22:17

clock-img

neliza

pencil-img

5

Ne,nisem prejemala starševskega,ampak porodniško nadomestilo in kasneje nadomestilo za nego in varstvo otroka.Bilo je malo zmanjšano,ker sem bila prej <v zadnjih 3. letih>še v službi.

clock-img

02.07.2006, 11:07

clock-img

Anonimen

ja seveda se ti vpiše............8 dni po končanem porodniškem/starševski dodatek moraš na zavod it..................in nest papirje o starševskem dodatku in se ti vpiše...

clock-img

03.07.2006, 14:56

clock-img

Anonimen

Greš na ZPIS IN TI VPIŠEJO NIČ DRUGEGA NE RABIŠ SAJ MAJO ONI TE PODATKE, LAHKO PA GREŠ NA ZZZS PA TI SPRINTA OD KDAJ SI BILA NA PORODNIŠKI IN TO NESEŠ ZRAVEN NA ZPIS.

NIČ NE KOMPLICIRAJO TUDI JAZ SEM LIH KAR ŠLA VPISAT SE PA ŠTEJE V DELOVNO DOBO ČE SI BILA MED PORODNIŠKO ZAPOSLENA.

L.P.

clock-img

05.07.2006, 10:33

clock-img

tejčica81

pencil-img

11

ojla, tudi jaz imam podoben problem. Do 31.5.06 sem bila zaposlena, zdaj dobivam denarno nadomestilo, potem verjetno 2 meseca denarno pomoč, novembra pa grem na porodniško (DP 6.12.06) Kaj bo pa z mano, a se vpiše porodniška v delovno knjižico če si jaz plačujem tista dva meseca delovno dobo al kaj user posted image

clock-img

08.09.2006, 10:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.09.2006, 10:23

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

pojdi na ZPIZ in si daj vpisat. za vsak slučaj vzami s sabo še odločbe. jest sem zrihtala to v prejšnjem tednu v 5 minutah.user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem