writing-img

Vpis v KR vrtce-vloga

clock-img

26.02.2009, 21:06

clock-img

benika

pencil-img

7793

A za vpis v KR vrtce velja tista vloga, ki je na netu? In kaj moram vse sprintat in priložit sami vlogi?

clock-img

26.02.2009, 21:08

clock-img

alička

pencil-img

2082

Sprintaš vlogo in vse kar se sprinta z njo - mislim, da sem ven dobila 5, 6 listov. Tudi potrdilo o cepljenju, ki ti ga potrdi pediater.

Ali kaj veš kdaj je vpis? meni je v glavi ostal datum 23.3?

clock-img

26.02.2009, 21:10

clock-img

benika

pencil-img

7793

Do tam nekje, ja.

A pa mora biti potrdilo o ceplenju že izpolnjeno, ko oddajaš samo vlogouser posted image Pa pogodbo o vlključitvi v vrtec tudi priložiš zraven?

Pismo so zakomplicirali, v sedanjem vrtcu oddaš vlogo, ostalo pa urejaš ob vstopu v vrtec.

clock-img

26.02.2009, 21:13

clock-img

alička

pencil-img

2082

Sej ne vem točno jaz sem pač mislila, da oddaš vse ob vpisu. Se vpisujemo prvič. Meni je samo una gospa na upravi, ko sem klicala rekla, da ja lahko sprintam iz neta in da potrdilo od p. lahko prinesem tudi naknadno. Našla sem listek, ki sem ga napisala takrat in imam napisano vpis od 23.3 do 8.4. user posted image

clock-img

27.02.2009, 07:33

clock-img

tintin

pencil-img

3293

potrdilo o cepljenju in zdravju otroka oddaš lahko prvi dan, ko začne hodit v vrtec. Sicer pa tisti obrazci, ki so na netu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem