writing-img

Vpis v drug vrtec...

clock-img

08.03.2007, 13:00

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Koliko varjante je, da se otroka prepiše v drug vrtec, v drugo občino?  Oz. te sploh sprejmejo, če nimaš tam stalnega prebivališča, ampak začasno? Ali si moraš urediti stalno prebivališče?

clock-img

08.03.2007, 13:18

clock-img

mala

pencil-img

913

glede tega ni pomembno kje imaš stalno prebivališče-mi imamo oba vpisana v drugi občini-gre se samo za to, da imajo tisti otroci ki živijo v občini kjer je vrtec prednost pri sprejemu v vrtec pred tistimi, ki so iz drugih občin

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

clock-img

08.03.2007, 13:28

clock-img

srki

pencil-img

9222

Bivališče ni pomembno. Odvisno je od občine, nekatere občine dajejo prednost "svojim" otrokom oz. če je prostih dovlj mest, tudi tega ne gledajo. Jaz sem ga na začetku imela v drugi občini.

clock-img

08.03.2007, 13:29

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mala, sploh si nisem prebrala tvojega odgovora, ki je seveda čisto istiuser posted image . No ja, saj rada tipkamuser posted image .

clock-img

08.03.2007, 15:10

clock-img

NinKa

pencil-img

946

baje je ful odvisno od same občine, kjer vpisuješ. Jaz imam mojega user posted image  v Ljubljani, čeprav imam stalno prebivališče čist na drugi strani Slovenije, mož ima znova čist drugje, začasno pa imamo zopet drugje. Pa so nas sprejeli takoj v dva vrtca in to jasli, tako, da smo na koncu lahko izbirali, kje bi ga radi imeli.

Edino kar pa je, stvari za znižano plačilo pa moraš urejat v občini stalnega prebivališča. In mislim, da mi poleg plačilnega razreda plačujemo + 10 % višjo ceno programa, ker otrok nima stalnega prebivališča v Ljubljani.

To bi pa bilo vse.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem