writing-img

Vprašanja, vprašanja:(:, :)

clock-img

22.09.2007, 21:54

clock-img

Anonimen

Koliko časa traja vgnezditvena? Kakšne barve je? Danes sem imela temen izcedek, bilo ga je kar nekaj. Kdaj naj bi bila vgnezditvena? Jaz imam še točno 7 dni do user posted image .

" dni nazaj me je začela boleti leva dojka, na otip kot bi bila malo nabrekla. Danes me je začela boleti še desna.user posted image  Tako malo na otip, pa na vsake tolko mi nekam čudno zaščemi notri. Za kratek čas.

Napihnjenost mi je minila včeraj, bila sem napeta od recimo zadnjega user posted image , kakšen dan kasneje.

Nekako se mi porajajo ta vprašanja. Test bom delala naslednji ponedeljek, ko naj bi dobila user posted image . user posted image  načrtujeva, zato razočaranja nebi bilo, ker razumem, kako se nekateri pari trudijo že zelo zelo dolgo časa.user posted image

Zanima me vaše izkušnje, ko so se vam začeli kakšni podobni znaki za user posted image .

clock-img

23.09.2007, 11:52

clock-img

ninica04

pencil-img

514

Tudi jaz se sprašujem glede znakov. Pri prvi nosečnosti sem imela samo zelo trdi dojki. Take napete, pa lulanje, pa napetost. Sedaj pa zopet načrtujema in mam vse druge znake, razen pri dojkah. :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem