writing-img

Vprašanja

clock-img

03.02.2008, 17:58

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

1. Koliko prej se lahko zaprosi za paket oz denar, ki ti pripada ob rojstvu otroka?

2. Obrazec za izpolnitev na CSD dobim šele tedaj, ko mi ginekologinja izda potrdilo zanj, ali lahko grem ponj že prej, pa prinesem zraven k že izpolnjenemu še gin. potrdilo?

3. Včasu porodniške, se del. knjižica prenese iz zavoda za zaposlitev na CSD?

clock-img

03.02.2008, 18:00

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

mislim, da nekje en mesec pred PDP lahko vse urediš

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

03.02.2008, 18:09

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Dva meseca prej za paket.  Men je g. dala tud dva mesca prej vse potrebne papirje za CSD in pa tudi za P

clock-img

03.02.2008, 19:08

clock-img

anita4

pencil-img

253

ja pri meni je bilo isto dva meseca prej.Sedaj pa sem ugotvila da si lahko sam sestaviš paket.Zanimivo!

clock-img

03.02.2008, 19:12

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

1. Koliko prej se lahko zaprosi za paket oz denar, ki ti pripada ob rojstvu otroka?

2. Obrazec za izpolnitev na CSD dobim šele tedaj, ko mi ginekologinja izda potrdilo zanj, ali lahko grem ponj že prej, pa prinesem zraven k že izpolnjenemu še gin. potrdilo?

3. Včasu porodniške, se del. knjižica prenese iz zavoda za zaposlitev na CSD?

Obrazec za paket oddaš nekje mesec dni pred PDP, kolko se spomnim, delavsko knjigo pa dobiš in jo imaš v času porodniške doma.

clock-img

03.02.2008, 19:13

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: Klarita
Obrazec za paket oddaš nekje mesec dni pred PDP, kolko se spomnim, delavsko knjigo pa dobiš in jo imaš v času porodniške doma.

??? Jaz sem imela v obeh porodniških delavno knjižico v službi. Saj delovna doba teče dalje...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

03.02.2008, 19:19

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Kaj pa če ti pogodba poteče med porodniško? Kdaj dobiš knjižico?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

03.02.2008, 21:32

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

Se pravi, če je delavska knjižica v času porodniške doma, se meni za 2 meseca ne splača prijaviti na zavod, saj mo ne rpipara nobena denarna pomoč, tak da je vseeno ali? Ve mogoče katera kako je s tem?

clock-img

04.02.2008, 08:32

clock-img

anju

pencil-img

2573

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

Se pravi, če je delavska knjižica v času porodniške doma, se meni za 2 meseca ne splača prijaviti na zavod, saj mo ne rpipara nobena denarna pomoč, tak da je vseeno ali? Ve mogoče katera kako je s tem?

če si prijavljena na zavodu (pa čeprav za 2m), te lahko nekdo prijavi za olajšavo in tudi socialna pomoč je možna. pozanimaj se.

clock-img

04.02.2008, 08:55

clock-img

helenav

pencil-img

2492

60 dni pred PDP lahko začneš urejat stvari....ti priporočam, da čim prej to opraviš, da boš pol mirna v kolikor te kaj preseneti..sama sem rodila mesec prej in hvala bogu da sem vse uredila že prej....moj mož zna bit z papirji pravi otrokuser posted image user posted image

clock-img

04.02.2008, 10:25

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

Hvala vsem za odgovore. user posted image

clock-img

04.02.2008, 13:36

clock-img

bsasab

pencil-img

321

No pri meni je pa bilo tako..., vse papirje (porodniska + paket) sem uredila kak dober mesec pred porodom...,

Kaj se pa delovne knjizice tice, pa sledece... Meni je en mesec po porodu potekla delovna pogodba in mi je delodajalec poslal knjizico domov. Sem pa preverla ce jo moram nesti na zavod za zaposlovanje, pa mi ni treba, ker sem prijavljena na CSD-ju (zavarovanje, porodniska...). Za socialno pomoc pa je sledece, ce imata s partnerjem ali sama skupaj (ce imas enega otrocka) manj ali enako 420 evrov prihodka lahko zaprosis zanjo, kaj je pa vec, pa niti ne sprejemajo vlog...

Za otroski dodatek pa lahko vlozis mislim da tri mesece po porodu...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem