cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vprašanja

clock-img

26.07.2005, 21:44

clock-img

L & L

pencil-img

997

Aja še nekaj me zanima, kdaj se lahko začne uporabljati kengurujček, s katerim mescem. Hvala.

clock-img

26.07.2005, 21:48

clock-img

afrika

pencil-img

283

Na nekaterih kengurujčkih sicer piše, da že od rojstva, dejansko pa se ne priporoča pred tremi meseci.

clock-img

26.07.2005, 21:50

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ravno to sem prejsnji teden vprsala naso pediatrinjo in mi je ona rekla, da ne pred šestim mesecem oz. ko dojenček že sam sedi. Pa še potem ne za dolgo časa v kengurujček in naj bolj počakamo še nekaj mesecev in kupimo nahrbtnik.
No, nekateri pa pravijo drugace. Kdo bi vedel kaj je res? :zmeden: Mi se bomo tega drzali kar je ona rekla.

Bolj kot kengurjcka ona priproca strokljo.

Lp, Naja

clock-img

27.07.2005, 00:12

clock-img

dejčka2

pencil-img

302

Kengurujčki bi naj bili od rojstva naprej, za štorkljo pa sem slišala da ni vredu, ker je otrok baje zaležan:zmeden2:

clock-img

27.07.2005, 05:38

clock-img

k1

pencil-img

1649

sem tudi jaz vprašala na razvojni, pa je rekla, da še ne priporoča kengurujčka. no, se še ne bomo nosli v njem :zajcek:

clock-img

27.07.2005, 08:22

clock-img

leuča

pencil-img

1

Moja mami je patronažna, pa ne priporočajo kengurujčka, dokler ne sedi, to je okoli 6 meseca, zaradi hrbtenice. Mi ga nismo imeli. Štorklja je pa v redu, ker je hrbtenica lepo usločena, otroček pa lepo in udobno počiva v bližini ljubeče osebe. Samo ni pa za dolgo, ker se našim :duda: ne da dolgo ležat, po mesecih mislim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem