cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vprašanje-prvipregled v MB (amb.nepodnosti)

clock-img

10.05.2006, 09:21

clock-img

tiaz

pencil-img

60

Pozdravljene !

Zanima me, kako poteka prvi pregled v ambulanti neplodnosti. Naročena sem v ponedeljek 15. maja v MB. Kako dolgo traja vse to in kaj vse pregledajo na tem prvem pregledu?

Lp

Tiaz

clock-img

10.05.2006, 13:00

clock-img

saša80

pencil-img

452

na tem prvem pregledu, greš samo do zdravnice kjer vse podatke vpiše v kartoteko in te vpraša par splošnih uprašanj... dedne bolezni v družini, kakšna je menstruacija la maš redno al neredno, vpraša te tut če si bila kdaj že kaj operirana..sprašuje pa tebe in tvoje partnerja..potem dobiš kup napotnic..mislim da jih je nekje 6 al 7 ( zakri-preizkave) to je vse...potem čez čas pa greš dat kri in ko imaš vse izvide se naročiš in čez nekje 2 meseca greš spet k svoji zdravnici da pogleda izvide in postavi diagnozo in napiše kakšne tablete ali kaj drugega..

upam, da sem ti pomagala, če pa te kaj zanima pa kr vpraši al tu al pa privat..

lp saša

clock-img

10.05.2006, 14:37

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Najbolje je, da se naročiš na 2.pregled takoj, ko končaš s prvim...ker so čakalne vrste res dolge. Sam razgovor moče traja 10-15 minut, ampak čakanje pred tem je pa včasih kar dolgotrajno (to pišem, če si planirala slučajno samo par ur dopusta vzeti tisti dan...).

clock-img

10.05.2006, 14:46

clock-img

tiaz

pencil-img

60

Najlepša hvala za informacije. Naročena sem ob 12,30 uri in upam, da ne bom predolgo čakala, ker imam ob 16 uri že predavanje na EPF-u. Saj bo. Upam, da.

Še enkrat hvala !

Lepo mi bodite !

Tiaz

clock-img

10.05.2006, 19:38

clock-img

Suana

pencil-img

377

IZVIRNO SPOROČILO: saša80

na tem prvem pregledu, greš samo do zdravnice kjer vse podatke vpiše v kartoteko in te vpraša par splošnih uprašanj... dedne bolezni v družini, kakšna je menstruacija la maš redno al neredno, vpraša te tut če si bila kdaj že kaj operirana..sprašuje pa tebe in tvoje partnerja..potem dobiš kup napotnic..mislim da jih je nekje 6 al 7 ( zakri-preizkave) to je vse...potem čez čas pa greš dat kri in ko imaš vse izvide se naročiš in čez nekje 2 meseca greš spet k svoji zdravnici da pogleda izvide in postavi diagnozo in napiše kakšne tablete ali kaj drugega..

upam, da sem ti pomagala, če pa te kaj zanima pa kr vpraši al tu al pa privat..

lp saša

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem