writing-img

Vprašanje

clock-img

04.04.2005, 18:44

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ojla,

ko otročkom dajete kašice (npr. zmiksano jabolko, korenček, frutek, itd. itd.)- ali jim PO TEM ali MEDTEM ponudite še za piti?
Ali jim ob kašici SPLOH ponudite pijačo?

lp:rozica:

clock-img

04.04.2005, 18:50

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Hana je takrat vedno malo bruhala, tako da sem ji po kašici dajala čaj šele čez kakšno uro, prej ne, če pa je kruh z namazom ali kaj podobnega, pa obvezno pije čaj zraven, lp!

clock-img

04.04.2005, 19:21

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pri tekočih kašicah, sploh sadnih ne dajem, pri kosilu ali frutolinu in podobnem pa ponudim. Če je žejen pije, če ne pa itak ven pljuva.

clock-img

04.04.2005, 19:32

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Ema je nekaj časa vedno hotela piti med hranjenjem. Je bila steklenička na mizi in se je tako stegovala, pa nisem vedela, kaj hoče. Sem ji prej vse igrače dala, ki so bile udi na mizi, preden sva do stekliničke prišle. Tako sem ugotovila, da hoče vmes piti. Pa sem omenila zdravnici in je svetovala, da naj vmes raje ne pije. Zdaj sva se navadili, da pije po hranjenju, najraje nekaj časa počakam. Steklenička pa ni več na mizi, da je ne vidi.

clock-img

04.04.2005, 21:17

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Jaz ji ne dajem med jedjo nič za pit, pije čez dan če je žejna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem