writing-img

Vprašanje c.r.

clock-img

22.03.2009, 15:11

clock-img

suminjam

pencil-img

30

LP!

Lepo prosim,če se javi kakšna mamica ki je imela carski rez in je v naslednji nosecnosti rodila naravno.
Kaksen je bil casovni razmik med rojstvom enega in drugega otroka. Ali je naravni porod lepo potekal ali so bile komplikacije,in v katerem tednu ste rodile.?
Posim za vaše izkušnje.user posted image

Hvala za odgovore.

clock-img

22.03.2009, 17:43

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Jaz ti lahko povem za kolegico. Prvič CR zaradi medenične ustave malega, rodila v 34t ker ji je odtekla voda. Drugič, slabe 2.5 leta kasneje rodila par dni pred PDP zdravo punčko, porod brez komplikacij, vse super....

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

22.03.2009, 18:18

clock-img

karin412

pencil-img

747

Ko sem rodila, sem za cimro imela mamico, ki je imela v prvo cr, takrat je v tretjo (in prej v drugo) rodila vaginalno, kljub temu da je imela neke težave z žilami ali kaj vem kaj, ampak je rodila in je bilo vse v redu.

Več si lahko prebereš v knjigah od babice Ine May Gaskin, je v slovenščini, sicer pa kontaktiraj Naravne začetke (društvo) ali pa pojdi k njim na kak pogovor, kjer so mamice že rodile.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem