writing-img

Vprašanje glede menstruacije

clock-img

31.03.2007, 00:12

clock-img

honka

pencil-img

18

Pozdravljene -

Zanima me, ali se za 1. dan menstruacije šteje tudi rjav izcedek? Jaz imam običajno najprej rjav izcedek kak dan, dva, potem temno rjavo in potem na koncu ene dva dni rdeče.

Kaj pravite? Jaz mislim, da je dan, ko pride rjav izcedek 1. dan menstruacije. !?

Hvala in lp

clock-img

31.03.2007, 00:21

clock-img

Miška76

pencil-img

365

IZVIRNO SPOROČILO: honka

Jaz mislim, da je dan, ko pride rjav izcedek 1. dan menstruacije. !?

Ja, tako je!!

clock-img

31.03.2007, 05:53

clock-img

Anonimen

Pa ne bom več nakladala, ker sem napisala par primerov zakaj nimata prav, pa mi je vse zbrisalouser posted image . pa si jih raje v Iskalniku poiščita, ker so bile že razprave na to temo. V glavnem za 1 dan M se šteje krvavitev, ko ti na vložek pride malo krvi, oz ko je tampon vsaj do polovice prepojen s krvjo. drži kot pribito, noben rjavi izcdek

če se pa kdo še hoče prerekat, bom pa nazaj napisala romanuser posted image

clock-img

31.03.2007, 09:56

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Prvi dan M je, ko se ti ulije RDEČE. lahko imaš tri dni prej rjave izcedke, ampak za prvi dan M se šteje, ko na vložku zagledaš rdečo kri (pa ne samo tri kapljice). Ta informacija je preverjena pri več različnih G in tudi punce na forumu pravijo, da je temu tako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem