writing-img

Vprašanje glede vozička

clock-img

02.04.2007, 14:29

clock-img

Anonimen

Ful bi rada kupila vožiček od Haucka roadster sl. Pa me zanima (tiste, ki ga imate), če je tolk praktičen, če se da fajn zložit...

user posted image

LP

clock-img

02.04.2007, 14:31

clock-img

Anonimen

Prva stvar, ki me je pri tem vozičku zmotila: sprednje kolo se ne giblje (rotira) - jaz ga že zaradi tega ne bi kupila. Sem imela pdobnega od ABC designa - uporabljen 1x.

clock-img

02.04.2007, 14:43

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Jaz sem imela od Haucka trikolesnik, ampak ni bil roadster. Ne vem kaj je bil, nekaj podobnega. Dobila sem sposojenega, tako da se niti nisem preveč pritoževala.
Mene to da prvo kolo ni gibljivo sploh ni motilo.
Motilo me je da je bil full velik in sem ga komaj  v avto spravila. Za voznjo je bil pa super.

Je pa res, da ce bi kupovala, sigurno ne bi tega vzela.

clock-img

02.04.2007, 14:45

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Prva stvar, ki me je pri tem vozičku zmotila: sprednje kolo se ne giblje (rotira)

Mene tudi to moti. Imam trikolesnika z gibljivim sprednjim kolesom in je obračanje zeloooo enostavno, z eno roko na mestu ga obrneš. S fiksnim kolesom pa po moje mal težje. Ga moraš mal nazaj nagnit in obrnit - kolikor vidim mamice s takimi vozički. Ni praktično.

clock-img

02.04.2007, 14:53

clock-img

yaris

pencil-img

549

Jaz sem imela tudi trikolesnik od Haucka. Motilo me je, da se ni moglo naštimat ležišče v popolnoma ravno lego. Pa, to da je mogel tamali vedno bit obrnjen v smeri vožnje.
Zato pa smo ga dali proč.user posted image

clock-img

02.04.2007, 15:53

clock-img

POKPOK

pencil-img

143

Kolikor vem se sprednje kolo ne giblje pri "terencih". Mestni pa imajo gibljiva sprednja kolesa. Tudi poležejo se "terenci" ne popolnoma.
Odloči se na podlagi tega, kje ga boste uporabljali, na kakšnih podlagah. Taki "terenci" so zakon za makadam, griče, celo hribe...
Upravljati pa se čisto vsakega navadiš. Tistega težkega in navadno marelo.

clock-img

02.04.2007, 16:13

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

mi ga imamo od hocota in se tudi prvo kolo ne premika in sem super zadovoljna tud obrača se brez problema

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem