writing-img

Vprašanje za uporabnice Racmank

clock-img

22.07.2005, 12:52

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Živjo,

našo 3 tedne staro punčko smo začeli povijati v racmanke pa me samo informativno zanima,
koliko časa so ponoči vaši sončki v eni plenički, preden jih previjete? Pri nas preko dveh podojev, torej 6-8 ur. Je to predolgo? Čez dan jo normalno previjem na 3-4 ure.
:rozica:

clock-img

22.07.2005, 13:04

clock-img

Ajsha

pencil-img

459

Jaz je ponoči nisem nikoli previjala. Se samo preveč zbudi in težje zaspi nazaj. Otroku urin na bombažu nič ne škodi, dražijo ga le kemikalije iz pampersk, tako da brez skrbi - ni nič narobe.

LP!

clock-img

22.07.2005, 14:00

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Tudi jaz ga ponoči nisem previjala. Ker pa je dosti lulal in so Racmanke premočile, smo začeli prakticirate za čez noč pleničko za enkratno uporabo, podnevi pa Racmanke.

LP

Pi-kica

clock-img

22.07.2005, 14:07

clock-img

totimato

pencil-img

189

Naš ga tak serje, da ga previjava po 5x na dan. Včasih imam občutek, da se trudi, da bi spravil mimo plenice (po izrazu na obrazu).

Vseeno, ali ima na riti raco ali papir.

srček mali pokakani

;)

clock-img

22.07.2005, 14:08

clock-img

Mimi*

pencil-img

221

Jaz sem jo ponoči samo takrat previla,če se je pokakala,drugače pa nikoli.
Danes je stara 15 mesecev in še nikoli plenice niso premočile,razen zaradi moje napake,če sem prekrivne hlačke "čudno" oblekla:zmeden:

clock-img

22.07.2005, 14:08

clock-img

totimato

pencil-img

189

... sem hotel odgovoriti tole, pa mi je tok misli odnesla misel na polno plenico:

"uporabnice"? ...niso samo uporabnice... kaj pa mi? Nič ne štejemo?

;)

clock-img

22.07.2005, 14:11

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Ja, glede na moje izkušnje, previjamo v glavnem uporabnice, uporabnik pa se predvsem pameten dela zraven, če se le da iz varnostne razdalje...;)

LP

Pi-kica

clock-img

22.07.2005, 14:24

clock-img

totimato

pencil-img

189

Kaka krivica, maamiii

;)

clock-img

22.07.2005, 14:40

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

pi-kica 1, natanko tako je... pa ne zamert, sam je res tolk mal moških tuki na RR...

clock-img

22.07.2005, 14:59

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Naš ati pa velikokrat previja, tudi takrat ko je zeloooo pokakan.
Sicer pa tudi mi nismo čez noč previjali, so tako rekli že v bolnici.

clock-img

22.07.2005, 17:03

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ajsha - te zloglasne kemikalije so v vseh plenicah za enkratno uporabo in ne samo v pamperskah. Ne vem zakaj grejo vsem ravno pamperske tako v nos.

clock-img

22.07.2005, 21:34

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Naš ati tudi zna previti, še lepše kot jaz...
Viv, to je po moje zato, ker je toliko oglaševanja... Enako kot se je zgodilo siroteku Kalodontu - še zdaj mu veliko ljudi tako pravi, čeprav je bila to samo vrsta zobne paste...:)-

clock-img

23.07.2005, 08:09

clock-img

Ajsha

pencil-img

459

Viv, se popravljam - izraz pamperske sem uporabila kot sinonim za plenice za enkratno uporabo - saj veš, adidaske namesto športnih copat.

No tudi nam bombažne nikoli ne premočijo le prekrivne hlačke je treba natančno namestit, tako na med nogami ni nobenega "lufta" ali pa da se nikjer blago ne vidi.

Upam, viv, da se sedaj nikjer nisem izrazila neprimerno - čeprav se mi zdi, da ti "luft" ne bo všeč. Ti me kar popravi, če te moti.

LP!

clock-img

23.07.2005, 14:10

clock-img

viv_

pencil-img

9144

nene... luft je OK, sem gorenjka, tko da to poznam :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem