cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vprašanji

clock-img

10.02.2006, 11:48

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Najprej malo kritike o naših trgovinah s spodnjim perilom ,.., to kar je na netu niti pol nimajo gor, ma kaj pol en model perila user posted image ,....če pa hočeš preko njih kaj naročit pa pravi da se to ne splača, da so to preizkušeni modeli v SLO,...Jaz bi pa en dober športen nederček z katerim bi tekla in da bi mi konkretno držal pa če dam tudi 30.000situser posted image . Ampak ne, ženska ni zastopla, ni hotela poslušat, pa vzela bi tudi vseh sedem modelov in plačala,...mislim no pa tak SLO trguser posted image

Kje v Avstriji je trgovina Triumph ?

Moj dragi bi bil za maškare rad Jamajkarastafari ( Bob Marli varianta z jointomuser posted image ) - ne znam napisatuser posted image

Kje v SLO ali Avstriji bi se dalo dobiti lasuljo z dredli user posted image

Upam da mi boste znali pomagati,....prosim user posted image

clock-img

10.02.2006, 22:12

clock-img

tinica

pencil-img

501

Trgovino Triumph se nahaja skoraj v vsakem večjem trgovskem centru v Avstriji, npr. v Seiersbergu, City park - Graz.

Lp, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem