writing-img

Vračilo dohodnine

clock-img

06.06.2013, 15:54

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Meni na odločbi piše, da bi morala dobit vrnjeno dohodnino 31.05.2013, ampak nakazila ni bilo.

Na tel. št. se oglasi odzivnik (ki nič ne razume), na mail ni odgovora.

A dela mogoče katera na DURS-u ali ve, če je bilo kaj narobe pri izplačilih?

clock-img

06.06.2013, 16:08

clock-img

enea

pencil-img

2440

izplačilo je bilo 30.5.2013

clock-img

06.06.2013, 17:58

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

no, jaz nisem dobila nakazano user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2013, 18:14

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Si imela v letu 2012 kako starševsko nadomestilo izplačano oz. si bila med tistimi 8000, ki jim je CSD narobe posredoval izplačila.....?

Ker 31.5. je DURS tem poslal nove odločbe, ki "razveljavijo" prejšnjo odločbo......

clock-img

06.06.2013, 18:58

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

ne, nič od tega user posted image

clock-img

06.06.2013, 19:03

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Je trr na odločbi pravi? Si preverila?

lp Shorty

clock-img

06.06.2013, 19:47

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Potem ti pa ne ostane drugega, kot da stopiš na pristojni davčni urad in tam direktno povprašaš......

clock-img

07.06.2013, 09:04

clock-img

maychi

pencil-img

143

Če nisi bila na porodniški, preveri št. TRR, nakažejo na zadnji odprt račun.
Ali pa če imaš kakšen dolg oz. neporavnane obveznosti do njih ...

clock-img

07.06.2013, 12:42

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

ne tud račun je odprt...obveznosti nimam...najbolje da res kar tja stopim, ker po tel. in mailu jih ne dobim.

clock-img

08.06.2013, 21:25

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Poglej na odločbi, na kateri račun so ti nakazali.
Meni so na enega pri A-banki, ki ga že vrsto let sploh ne uporabljam in sem tudi par let nazaj mal paniko zagnala, zakaj mi niso nakazali. Potem pa ugotovim, da imam še en račun :-)

clock-img

10.06.2013, 13:33

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Jaz imam samo en račun že skoz, nikoli nisem nič spreminjala ;( ;(

clock-img

10.06.2013, 16:48

clock-img

Nagajivkica

pencil-img

26

Veliko srece pri resevanju tezave na davkariji... katastrofa so nase javne sluzbe. ko so oni dolžni nam ni nobene panike, ce bi jim bil dolžan kdo od nas, bi se pa ze vsedali na racune

clock-img

12.06.2013, 18:40

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Sem odkrila....pred cca. 1 mesecem sem na drugi banki odprla račun, ker nameravam v kratkem prenesti vse poslovanje na drugo banko in oni so kr od nekje dobili un račun in mi tja nakazali, čeprav na odločbi piše star račun.
Na ta tanov račun nisem še nikoli nič dobila....ne vem od kje jim podatki in kar tako samovoljno nakažejo na drug račun....mislim :(:(:(:((

clock-img

12.06.2013, 18:45

clock-img

benika

pencil-img

7793

V odločbi lepo piše, da se dohodnina nakazuje na ZADNJI odprti račun prebivalca.

clock-img

12.06.2013, 18:55

clock-img

Matkurja

pencil-img

1031

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Si imela v letu 2012 kako starševsko nadomestilo izplačano oz. si bila med tistimi 8000, ki jim je CSD narobe posredoval izplačila.....?

Ker 31.5. je DURS tem poslal nove odločbe, ki "razveljavijo" prejšnjo odločbo......

hm. kaj je s tem. Jaz sem dobivala v 2012 starševsko nadomestilo. A to so vsem narobe izračunali? Al samo nekaterim? Kje se pa to vidi, če so se zmotili? Ker še nikoli nisem morala plačat take vsote kot letos.

clock-img

12.06.2013, 19:13

clock-img

Colt

pencil-img

2988

IZVIRNO SPOROČILO: Nagajivkica
Veliko srece pri resevanju tezave na davkariji... katastrofa so nase javne sluzbe.

Se bom kr ugriznil v jezik (prste).... user posted image
user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

12.06.2013, 21:51

clock-img

Teyy

pencil-img

50

Sem odkrila....pred cca. 1 mesecem sem na drugi banki odprla račun, ker nameravam v kratkem prenesti vse poslovanje na drugo banko in oni so kr od nekje dobili un račun in mi tja nakazali, čeprav na odločbi piše star račun.
Na ta tanov račun nisem še nikoli nič dobila....ne vem od kje jim podatki in kar tako samovoljno nakažejo na drug račun....mislim :(:(:(:((

Pridobiti podatke o tem kdo ima kje odprt račun je še najmanjši problem.
Samo je pa res prav zoperno, da so ti v odločbi napisali en TRR, vmes si odprla drugi TRR in ti brez obvestila nakažejo na drugi TRR.

Meni sploh ne nakažejo na TRR, kot navajajo na svoji spletni strani - zadnji odprti TRR, ampak na varčevalni račun. So pa to vsaj napisali v odločbi. Se moram odpraviti direktno na poslovanico, da sploh vidim ali je nakazano.

clock-img

14.06.2013, 17:24

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

no to nisem prebrala, da na zadnji odprti....mi je logično, da na moj račun, ki piše v odločbi....hecno....

clock-img

14.06.2013, 17:26

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

No, v glavnem denar sem dobila....na moj mail pa po tednu dni še vedno ni odgovora user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2013, 17:28

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Pa da ne bi o tem, da moj user posted image , že tretje leto dobil napačen izračun....preživnino, ki jo plačuje bivši partnericimu štejejo kot, da jo dobi in ne daje....pa vsako leto isto....ma ne vem in s tem se vračilo zamakne spet do septembra, ker oni zaj*****. Mu je rekla, da naj drugo leto obrazec kar tja prinese, da ne bo spet kaj narobe user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2013, 20:41

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

hm. kaj je s tem. Jaz sem dobivala v 2012 starševsko nadomestilo. A to so vsem narobe izračunali? Al samo nekaterim? Kje se pa to vidi, če so se zmotili? Ker še nikoli nisem morala plačat take vsote kot letos.

Če si v začetku aprila dobila že en informativni izračun dohodnine in si 31.5. dobila novi izračun dohodnine, potem je pri tebi prišlo do napake.....če si dobila zgolj en izračun dohodnine potem je vse ok.....šlo se je namreč za starševska nadomestila za december 2011, te so pozabili zajeti in so zajeli le 11 izplačil za leto 2012 namesto dvanajstih.......to, da moraš letos doplačati tako veliko vsoto nima pa s to napako nobene veze....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem