writing-img

Vračilo stroškov za priklop elektrike?!!

clock-img

19.01.2009, 11:59

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Sem nekje slišala, da naj bi ti Elektro vrnil stroške, ki ti jih zaračuna, če ti v 30 ih dneh od (pred)plačila ne priklopi elektrike.

Že to sem težko požrla, da sem morala 853 eur plačati VNAPREJ, zdaj pa je že 34 dni od tega (16. 12. sva plačala), zvezali so naju na omrežje 15. 1., ampak zdaj mora priti še pooblaščena oseba, ki bo iz omarice spustila elektriko v hišo. V pogodbi tega člena nisem našla, ampak me zanima, na kaj se lahko sklicujem. Ker se mi zdi to skrajno neposlovno od Elektro podjetja, pismo, še ceč kot celo plačo mi je zakasiralo za nekaj, kar še po 1m ni narejeno!

Hvala za vsak namig in pomoč!

clock-img

19.01.2009, 12:53

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Čuj, pojma nimam - ampak stara, a ste brez štroma al kajuser posted image ?

clock-img

19.01.2009, 14:16

clock-img

piule

pencil-img

177

prvič slišim,meni niso vrnili nič ne za priklop za hišo inniti za poslovni prostor.a to je kak nov zakon

clock-img

19.01.2009, 15:18

clock-img

cicido

pencil-img

302

HuAnita, mene pa zanima, če so to vsi stroški za priklop novega števca? Kaj vse v to ceno spada-soglasje, števec, priklop.....????
Hvala

clock-img

19.01.2009, 21:03

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

To so samo stroški PRIKLOPA, v tem je tudi števec, ampak brez elektro-meritev, tisto je bilo še cca 350 eur...
Tako da se ti zafržmaga..

Janči, valda nismo brez, ne bi funkcioniralo, ker je peč - sicer na plin - tudi na elektriko....user posted image   Plačujemo pa gradbeni tok - od tete - ki je pa kar dražji kot običajni, pa mi gre že na k...., da mora človek nekaj vnaprej plačati, pa nič...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem