writing-img

Vratne mišice med spanjem

clock-img

29.12.2004, 11:59

clock-img

Špela

pencil-img

274

Moj enoletnik zelo čudno spančka zadnje čase. Večinoma spi na boku. In glavo nagne nazaj. Tkao mu jo potem popravljam da je v liniji s telesom. Pa jo spet nagne nazaj. Čeprav ponoči leži na hrbtu. Se proti jutri obrne na bok in spet se glavica nagne vznak. Je to lahko kaj narobe? Kasneje mislim?:zmeden:

clock-img

29.12.2004, 12:03

clock-img

dory

pencil-img

8852

Moj mali zateguje glavo ze od rojstva..prakticno spi v obliki lunce...kar ni ok...tvoj mali pa glavico ocitno nagne le malo nazaj..kar je pomoje cist ok..

lp

clock-img

29.12.2004, 12:20

clock-img

Anonimen

Tudi Tibor je dolgo časa tako spal. Pa sta mi teta, ki je fizioterapevtjka, in tudi pediatrinja rekli, da to ni čisto nič narobe. Sta rekli, da se bo verjetno, tudi ob trmanju ob joku, metal nazaj. Narobe naj bi bilo samo v primeru, da bi imel glavico skozi zategnjeno nazaj, ker bi to pomenilo, da ta refleks z rojstvom ni popustul. Tako pa sta samo svetovali, naj ga pač vsakič, kot to vidim popravim in da naj ga hranim v naročju držeč tako da bo imel brado čimbliže prsi. Tako nekako.

clock-img

29.12.2004, 13:38

clock-img

Špela

pencil-img

274

Hvala Splišni!
Tudi Aleks se meče nazaj, malo trmica, malo pa zato ker pritegne pozornost,pa smeje se zraven.

clock-img

29.12.2004, 14:51

clock-img

ajf

pencil-img

116

Špela, tudi naša tako spi in ko se trma se meče včasih nazaj in sem se tudi spraševala, če je kaj narobe.

clock-img

29.12.2004, 16:10

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Pa še ena, ki vztrajno tišči glavo nazaj. Menda sicer ni dobro za mišični tonus. pa držim pesti da bo vse ok.

LP Lunca

clock-img

29.12.2004, 18:02

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ojla vsem...no fajn tema...Zara ISTO spi z glavo nazaj...cist ma zategnjeno,za norce...ze od prvega dne...

lp,:muca:

clock-img

29.12.2004, 20:28

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Še tukaj eden.Nejc je še posebej prve mesece spal z glavo,nagnjeno nazaj,pa smo mu jo nekaj časa popravljali,ker smo slišali,da ni dobro,ampak brez uspeha.Čez minuto je bil spet v istem položaju.Potem smo ga pa kar pustili.Če mu pač tako paše,naj pa tako spi.To včasih še sedaj počne.Saj imamo tudi mi razne položaje v spanju.Nam pač tako paše spat.In naj tudi otrok spi tako,kakor mu najbolj ustreza.

lp
Kepica

clock-img

29.12.2004, 23:52

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Sem mislila podobno vprašat. Naša se tudi zadnje čase nazaj zvija, sicer ne med spanjem, ampak kadar npr. išče papico ali med previjanjem.
Lp, Pikca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem