writing-img

Vrečke za shranjevanje mleka

clock-img

25.06.2008, 22:04

clock-img

karolinca

pencil-img

35

Zanima me, kje ste nabavile vrečke za shranjevanje mleka? V Mullerju na Čopovi v LJ so jih imeli do 2 mesecev nazaj, zdaj pa se jih več ne da dobiti, jih baje nimajo v centralnem skladišču. Veste za kakšno drugo trgovino? Takšni in drugačni lončki nrp. od Aventa odpadejo, ker bi jih rabila ogromno pa bi banrotirala zraven. Hvala za nasvete!

clock-img

25.06.2008, 22:09

clock-img

wing

pencil-img

198

Poskusi v Bc, morda v lekarni. Ali pa enostavno uporabi vrečke za led.

Aha, pa lahko si zamrzneš v Aventovem lončku in potem odlitek prepakiraš v vrečko kamor zamrzuješ. Malo domišljije uporabi.

< Sporočilo je popravil wing -- 25.6.2008 22:11:17 >

clock-img

26.06.2008, 09:56

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Tudi jaz sem ugotovila da avent po par lončkih ne pride več v poštev, pol pa sem dobila ful dobro idejouser posted image in zdaj shranjujem mleko v male steklene posodice, npr. od kumaric ali pa si jih kupiš, tiste za vlaganje. Jaz jih prekuham, najprej sem se bala da jih bo v skrinji razneslo, pa so še vsi celi. Meni se to zdi ful praktično in poceni, poskusi. Pa ne pozabi datuma gor napopatuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem