writing-img

Vreme

clock-img

12.06.2005, 13:24

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz imam dovolj tega hladnega vremena. Z mojim se čez 14 dni odpravljava na morje, sicer za začetek samo za vikend. Zanima me , če kaj veste kakšno vreme napovedujejo za naprej in koliko stopinj ima trenutno morje?
Prav na živce mi že gre, pa celo pomlad so govorili, da bo letos tako vroče poletje kot ga že dolgo ni bilo. Kje pa je zdaj to poletje?:((:((:((:((:((

clock-img

12.06.2005, 13:31

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mi tudi gremo čez 14 dni na morje, tam kamor gremo mi, je zrak 37 st., morje 29 st. ;) čisto dovolj za fajn pregret od te zmrzali tuki :)-:)-:)-

clock-img

12.06.2005, 13:42

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Jest bi tud vrooočiiiinooooooooooo :((

No, midva sva bila pred 2 tedni na morju pa je blo full vroče - čist poletno, tud ponoč vroče, voda topla... Prejšn vikend pa voda mrzla, ponoč mrzlo, veter...

Res ne vem, kje je tista pasja vročina, k so jo napovedal? :zmeden2:

Ampak čez kakšen mesec bomo pa jamrale po RR: koooolk je pa zdej vroče!!! :)-

Lp :muca:

clock-img

12.06.2005, 13:44

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

škifo vreme in kot vidim smo tudi že sami zaradi tega vremena vsi zoprni. a ste vidle kolko problemov je danes privrelo na dan? Hočem lepo vreme!!! dajte nas že uslišat vi tam gori:)-:morje::morje::morje:

clock-img

12.06.2005, 13:48

clock-img

Anonimen

Naslednji teden po napovedih vremenarjev naj bi bil grd oblačen deževen,nevihte hladno,veter:((:((
Jaz pa še vedno upam,da so se zmotili.:morje:

clock-img

12.06.2005, 13:58

clock-img

k1

pencil-img

1649

torek, petek, sobota - sončno, ostalo sam šit! baje

clock-img

12.06.2005, 14:07

clock-img

kalimero

pencil-img

438

He, he, res je. Pa vreme je še ena tako stvar, ko nimaš na koga biti jezen ;););)
No, ko se bo segrelo, nam pa spet ne bo prav, pa bomo spet jamrali, da nam je vroče. Taki smo, kaj češ, ampak jaz tudi hočem pooooletje!

clock-img

12.06.2005, 17:09

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Ojla,

mi smo se v petek predcasno vrnili z :morje:, ker je bila dol ena velika katastrofa. 5 dni smo vztrajali, skoraj zmrznili :zmeden:, potem pa smo se predali. Bili pa smo v Zamratiji pri Umagu. Ena sama velika zalost. Mala je bila oblecena skoraj tako kot marca :((.

Kje je res letos obljubljeno poletje :ups:.

Upam, da boste vi imeli vec srece!!

lp
modrooka mamica

clock-img

12.06.2005, 18:26

clock-img

Anonimen

Ohej modrooka..pa ti si bila na našem sanjskem kraju.
Če le je časa se hodimo kopat v Zambratijo...mivka nič te ne zbada,čista voda razen če ni razburkano morje...aja vam je mnjkalo poletno vreme...res škoda,ker drugače je tam lepo.:morje:

clock-img

12.06.2005, 19:08

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Sedaj sem gledala vreme in očitno bo le počasi šlo na bolje.:bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem