writing-img

Vrhničanke-zamenjava enote

clock-img

18.05.2008, 22:45

clock-img

kety99

pencil-img

113

Pozdravljeni!
Sprejeti smo bili v vrtec na Vrhniki in sicer enota Barjanček, mi pa smo si želeli priti v enoto Želvica. Ali je mogoče katera mamica, ki bi ji Barjanček bolj odgovarjal kot Želvica? Če je katera med vami naj se javi, da bi zamenjali! Hvala!
LP

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 18.5.2008 23:12:17 >

clock-img

18.05.2008, 22:52

clock-img

gruška

pencil-img

1774

A to se tud da al kako? No, mi (s tremi otroci) nismo dobili nikjer, niti v Barjančku niti v Želvici user posted image  ... jutri nesem pritožbo ....
Drugače pa je kolegica, ki je dobila v Barjančku, napisala prošnjo, da ji bolj ustreza Želvica in so ji odobrili (to je bilo lani septembra)... tko da, če ne boš nobene našla za zamenjavo jim pošlji prošnjo ... pa srečno!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

19.05.2008, 10:08

clock-img

kety99

pencil-img

113

No, mi (s tremi otroci) nismo dobili nikjer, niti v Barjančku niti v Želvici

KATASTROFA!!! Ja kako je pa to možno??user posted image

No sej nameravam poslati prošnjo, samo sem mislila prej sama najti kakšno zamenjavo, če je slučajno kje kakšna mamica...

Gruška tebi pa srečno s pritožbo!!!

clock-img

20.05.2008, 20:51

clock-img

gruška

pencil-img

1774

IZVIRNO SPOROČILO: kety99
KATASTROFA!!! Ja kako je pa to možno??user posted image

Njim se zdi to normalno... razlog: Tajo sem vpisala s 30.9., ko bo dopolnila 11 mesecev; njim je to isto, kot bi jo vpisala s 30.3.2009 (npr.) in nam 20 točk, ki jih dobiš za vpis s 1.9. niso priznali .... Če bi jih dobili, bi imeli 54 točk (več kot dovolj za sprejem)... Ja, res katastrofa ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

21.05.2008, 09:40

clock-img

lonja

pencil-img

2169

Tudi mi smo bili na Vrhniki zavrnjeni v vseh treh enotah. Danes oddajam pritožbo in pozivam tudi druge, da storijo tako. Naj se končno nekaj ukrene user posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem