Naša pupa ima zelo pogosto precej vročo glavo. Včasih se zdi, da kar žari, sploh ko si jo položim v naročje in mi nasloni glavo na roko, takoj začutim vročino na roki. Posteljica je ob takšnih dnevih na mestu, kjer ima naslonjeno glavo, kar mokra. Kljub temu pa ob tem nima povišane telesne temperature.
Zanima me, ali katera kaj podobnega opaža pri svojem otroku, še bolj pa, kaj naj bi bil vzrok temu. (Eni pravijo, da so to zobje, samo mi tega časovno z izraščanjem zob ne moremo povezati.)
Hvala za odgovore že vnaprej.
Moram povedati, ker ene pišete, da se otroci takrat, ko imajo vročo glavo, tudi potijo. Pri nas se nič ne poti ob tem. Enostavno ima vročo glavo, da kar žari. Tudi oblačimo jo mi bolj malo v primerjavi z ostalimi.
Pa še to: pri nas se pogosto dotika glave, kot bi se praskala, se božala, kot bi jo mogoče kaj tudi bolelo?
PS: uši nima, bi se videle, ker pri skoraj 11 mesecih še vedno nima tako rekoč nič las
v torek mam P in bom tam vprsala
ti javim :)
Ooo super, me prav zanima, če je tvoja kaj bolj poučena od moje