writing-img

Vroče navijalke

clock-img

24.11.2008, 21:09

clock-img

farm

pencil-img

4

Živjo!

Mene zanima,če ima katera vroče navijalke ala Vidall Sassoon,ki se jih dobi v Big bangu in drugje?Pa kako se obnesejo?Saj bi prilepila link,pa ne znam.user posted image So pa tri različne velikost v škatli in potem se priključi na el. za tri minute,se navijake segrejeo in se jih da na lase.

Si zelo želim kodre,ampak s krtačo se jaz ne znam naviti tako,kot me frizerka.

Hvala.

clock-img

24.11.2008, 22:19

clock-img

pob@linček

pencil-img

233

Jaz jih kupujem ze eno leto, ker jih vsi ki jih imajo hvalijo.Kar pozabmuser posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

clock-img

24.11.2008, 22:31

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Kolk pa stanejo in kolk časa moraš to imeti na glavi, da je učinek?

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

24.11.2008, 22:55

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

user posted image

Te stanejo v Big Bangu 29,90 e, o njihovi uporabi pa ti žal nebi znala nič povedat, ker jih ne uporabljam. Sama se trudim doseči prav nasprotno pri laseh, da imam ravne, zato si jih likam user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

24.11.2008, 22:57

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Te pa so 50 ojrov, sicer pa jih imaš ogromno na tržišču user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

25.11.2008, 21:13

clock-img

farm

pencil-img

4

Jaz sem gledala te za 50 EUR.Močno upam,da mi jih Dedek Mraz prinese,pol pa sporočim izkušnje iz prve roke.

LP

clock-img

26.11.2008, 22:54

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: farm

Jaz sem gledala te za 50 EUR.Močno upam,da mi jih Dedek Mraz prinese,pol pa sporočim izkušnje iz prve roke.

LP

No, pol pa mu le napiši pisemce user posted image user posted image user posted image in poročaj kako so user posted image

clock-img

22.01.2009, 13:37

clock-img

Anonimen

jaz sem pa danes nabavila te,jih ze preizkusila in zaenkrat sem zadovoljnauser posted image

http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20090122.p.Komplet_navijalk_za_lase

clock-img

26.01.2009, 19:43

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

No, jaz jih imam že par let od Babylissa...sem si jih kupila in so bile takrat še full drage. So take kot vidal s....amapak tle je full pomembno kakšne lase imaš. Jaz imam npr. goste in močne lase, tko da mi drži samo 30 minut...pa kar koli dam še na lase...Tko, da jih imam zapakirane v škatli in jih sploh ne uporabljam. Če imaš pa "primerne", torej tanjše lase...pa je OK.

clock-img

28.01.2009, 18:47

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Jaz bi pa te kupila
http://www.bigbang.si/osebna-nega-in-dobro-pocutje/nega-las/oblikovalci-pricesk/409045-remington-kf40e-vroce-navijalke

Ima katera izkušnje prav s temi???

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem