writing-img

Vročina?

clock-img

29.05.2007, 09:33

clock-img

Liona

pencil-img

540

Ojla,

danes ob jutranjem prveijanju se mi je moj fantek zdel precej vroč (star je točno tri tedne). Izmerila sem mu temperaturo, ki je bila 37.2. Sicer je pred tem skoraj tri ure ležal pri meni v postelji in je bil čisto stisnjen k meni in dobro pokrit. Je možno, da se je samo pregrel? Jedel je normalno, zdaj spi in se mi na otip ne zdi več pretirano vroč...

Lep dan

clock-img

29.05.2007, 09:52

clock-img

madela

pencil-img

4734

Lahko,da se je trenutno samo pregrel,če se je stiskal v tvojem naročju. Obleči ga pa samo v bodija in tanek bombažni pajac brez rokavov,da mu ne bo prevroče.

clock-img

29.05.2007, 10:03

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Liona, pri dojenčkih se šteje za povečano temperaturo, če je le-ta nad 37,5 merjeno pod pazduho, oz. nad 38, merjeno v ritki. Svit je torej ok!

Lp

clock-img

29.05.2007, 10:15

clock-img

eya

pencil-img

4615

To sploh ne gre za kako vročino, tudi dnevno temperatura malo niha. Vročina se pri malih šteje od 38 naprej (med 37,5 in 38 je subfebrilno stanje), zbija pa se, ko naraste čez 38,5 (oz. čez 39, če meriš v ritki).

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

29.05.2007, 10:25

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Vročina se pri malih šteje od 38 naprej (med 37,5 in 38 je subfebrilno stanje), zbija pa se, ko naraste čez 38,5 (oz. čez 39, če meriš v ritki).

Ja točno tako in si lahko brez skrbi.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem