writing-img

Vročina - malce čudna

clock-img

12.01.2012, 10:48

clock-img

pikipo

pencil-img

17

Sin je star 3 leta. Že dva dni ima občasno vročino. Najvišja je ponoči, potem pa zjutraj pade na normalo (celo pod 36)in je cel dan vredu. Ponoči pa spet naraste (tudi do 39.5 st.c). Nič ni prehlajen, ne kašlja, ne teče mu iz nosa. Kaj bi to lahko bilo? Je že katera imela podobno izkušnjo pri otroku? 

clock-img

12.01.2012, 10:58

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

to da je ponoči najvišja zjutraj pa pade je nekako pri vročini normalno. vzrokov za vročino je lahko veliko. mogoče se bolezen še ni toliko razvila, da bi opazili še kakšne druge znake. včasih traja tud dva- tri dni. vprašaj otroka če ga kaj boli. pri treh letih bo že znal kaj povedati. morda grlo? napr. angina je že taka da nič ne teče z nosu, nič ne kašljaš,...našega je začelo grlo bolet šele, ko je imel vročino že 2 dni....je pa še veiko drugih možnosti. moj dobi vročino za vsako malenkost. če v 4 dneh ne bo bolje pa k pediatru.

clock-img

12.01.2012, 11:04

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

To se je tudi moj malecki dogajalo. Dopoldan ok, ponoči vročina 39,5... Zjutraj, kot da ni nič bilo... In tako je trajalo 3 dni, potem je pa zakuhala...Če po 3 dneh ne bo ok, bi jaz šla k zdravniku.

clock-img

12.01.2012, 11:57

clock-img

pikipo

pencil-img

17

Kaj pa se je potem izcimilo iz te vročine dreamhorse?

clock-img

12.01.2012, 12:30

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

IZVIRNO SPOROČILO: pikipo

Sin je star 3 leta. Že dva dni ima občasno vročino. Najvišja je ponoči, potem pa zjutraj pade na normalo (celo pod 36)in je cel dan vredu. Ponoči pa spet naraste (tudi do 39.5 st.c). Nič ni prehlajen, ne kašlja, ne teče mu iz nosa. Kaj bi to lahko bilo? Je že katera imela podobno izkušnjo pri otroku? 

pikipo, daj vprašaj tole pediatrinjo, ki je specializirana prav za vročinska stanja, ti bo znala svetovati: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/martina-filipic_40

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

12.01.2012, 20:22

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

tipičen potek bakterijske okužbe (vročina narašča zvečer)
Jaz bi šla k zdravniku. Mogoče je kaj z ušeski, uroinfekt,...
Je pa tako, da pri teh mulčkih res nikoli ne veš - dobi 39C, čez 2 uri je pa kot nov user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

13.01.2012, 09:43

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Pri nas je bil samo prehlad... kašelj, šmrkavost ....

clock-img

13.01.2012, 09:52

clock-img

manna

pencil-img

2556

Pri nas je bilo isto - samo vročina ponoči in nič drugega. Nobenega smrkanja, kašljanja, nič, nič. Šli smo k dr. in bila je angina. Dobila je AB in bila v parih dneh OK.

clock-img

13.01.2012, 11:13

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Pri nas je bil pa na tak način uroinfekt. Visoka vročina, pol nič, pol visoka vročina, pa spet nič... V glavnem kuhala od petka do nedelje na "čuden način", v pondeljek pa pri P potrditev ufoinfekta. Sva ble v B...user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

13.01.2012, 15:04

clock-img

sramežljiva

pencil-img

163

Tudi pri nas se po taki vročini izcimi uroinfekt(potem pa sledi bolnišnično zdravljenje).Zato bi bilo pametno obiskati zdravnika.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem