cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vročina 37

clock-img

28.12.2007, 18:37

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

Pozdravljeni!
Sem nova članica foruma in srečna user posted image v 9. tednu. Nimam večjih težav, tudi slabo mi ni, imam pa praktično mesec in pol vročino 37 - 37,3. G je rekel, da je to zaradi hormonov, zaradi tega sem kronično utrujena. Zanima me, če je katera imela podobne težave in kako se je spopadla s tem. Kako dolgo zna vročina trajati in če lahko kako vpliva na user posted image ? Naslednji pregled imam šele konec januarja 2008, mene pa daje malo panika, da vročina še kar vztraja in vztraja?  Hvala za kakršen koli nasvet, lp Maja

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

clock-img

28.12.2007, 18:38

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Zaradi take temperature se ne sekiraj. Ne bo nič narobe.

clock-img

28.12.2007, 18:41

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Normalno, da imaš na začetku user posted image  malo vročine. Jaz sem jo imela vedno, ko sem zanosila. Tokrat sem se celo tako počutila, kot da bom ravnokar zbolela (zeblo me je, švoh sem bila in vročina) in to ena 2 meseca skupaj!

clock-img

28.12.2007, 18:50

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

hvala za nasvete, panika je malo zaradi tega, ker je kar nekaj časa trajalo, da sem user posted image ... uj zdaj je kar lažje user posted image

ZARA - 08.07.2008

clock-img

28.12.2007, 19:06

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Vročina je temperatura >37.5'C.
Od 37-37.5 je pa 'subfebrilna temperatura', kar je v začetku nosečnosti normalno.

clock-img

28.12.2007, 19:55

clock-img

eya

pencil-img

4615

Se strinjam s predhodnico. To še ni vročina in je čisto normalno nihanje. Za plod ni nobene nevarnosti.

clock-img

28.12.2007, 21:04

clock-img

pingo80

pencil-img

251

Hojla!

Maja T. jaz sem noseča 6 tednov in imam takšno temeraturo že tud dober teden. počutim se pa kr fajn.
glede na to kar so rekle punce, nama najbrž ni treba skrbet. hvala za odgovore dekleta.
Maja, kaj ti spadaš pod avgustovke? se nam pridružiš?

clock-img

28.12.2007, 21:28

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

Hojla!
Ja rok imam v začetku avgusta, tako da - mi bomo levček user posted image . Vsekakor se vam pridružim. Je prav fajn, da lahko prebereš razne odgovore na nenehna vprašanja, ki so se mi začela pojavljati  od kar vem, da sem user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

clock-img

29.12.2007, 16:48

clock-img

ataner

pencil-img

147

Tudi jaz sem imela v začetku majhno vročino - telo paš odreagira. Bitjece, ki raste v tebi je za tvoje telo čisto nekja novega in se mora potruditi, da sprejme ta "tujek". user posted image

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

clock-img

29.12.2007, 21:54

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

naj te pomirim,,,tudi jaz prva dva-3 mesece sploh zvečer vedno 37,5 in to ni nič narobe. Srečno!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

30.12.2007, 09:29

clock-img

tancho

pencil-img

107

nič skrbet! Tudi jaz sem imela temperaturo (oz. mogoče jo imam šeuser posted image ) in mi je G zagotovila da je to popolnoma normalno. Nosečnici se lahko njena lastna temp. dvigne za 0,5 stopinje (baje je do 1 stopinje še normalno). Torej, moja temp. je (bilauser posted image ) 36.7 in sedaj je 37.3 stopinje. Je pa res da sem nonstop utrujena in bi najraje cele dneve prespalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2007, 12:49

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

Punce še enkrat hvala za odgovore, sem se že čisto pomirila user posted image user posted image user posted image , samo ta utrujenost je res malo neprijetna, najraje bi prespala zimo  user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem