writing-img

Vročina in Quinny Buzz

clock-img

25.05.2008, 22:51

clock-img

msambo

pencil-img

22

Imamo Quinny Buzza 2007 in opažam, da je zdaj, ko je že prav toplo Lani v njem zelo vroče. Pomoje zato, ker je sedež podložen s peno. A ima katera podobne težave? Ponavadi se nikoli zelo ne poti, razen na sprehodu. Posledica tega je, da non stop joka v vozičku in jo je treba vzeti ven in nosituser posted image . Oblečem jo pa isto kot sebe. Verjetno bo treba dati za hrbet kakšno pleničko oz. brisačko, če bo pomagalo.

clock-img

25.05.2008, 23:01

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Kako jo boš pa pripela z varn.pasovi? Imam isti problem z PP Pramette, barva oranžno - siva, voziček sicer super, ampak ob nakupu nisem bila pozorna na vrhnji material, ki je bolj plastičen, in ko bo vročina, bo deklica po mojem notri čisto mokra, brisačke ji ob hrbtu niti ob sedežnem delu ne morem dati, ker jo potem ne morem pripeti,stari smo 5,5 mes.

clock-img

25.05.2008, 23:17

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Mi smo imeli take probleme pri sinu (neki NO Name voziček). Kupila sem mu ovčjo kožo, vanjo naredila odprtine za pasove in jo namontirala v voziček. Nikoli več ni imel potnega hrbta, ker ovčja koža poleti hladi, pozimi pa greje.

Isto imamo sedaj pri Quinnyju Freestylu - mala se brez kože sploh še nikoli ni peljala v vozičku.

clock-img

26.05.2008, 13:17

clock-img

tana13

pencil-img

133

Kje si pa kupila ovčjo kožo?

clock-img

26.05.2008, 13:19

clock-img

tana13

pencil-img

133

Kje se pa  kupi ovčja koža? Pa če katera ve okvirno ceno?

clock-img

26.05.2008, 16:17

clock-img

msambo

pencil-img

22

Na to sploh nisem pomislila. Ovčjo kožo imam novo, ker sem jo pozimi uporabljala v košari. Je pa kr velika 45 dm.  Bom probala kje manjšo dobit, ker sedež pri Buzzu je kr majhen.

Jaz sem jo kupila v Usnju, v Celju. Imajo jih pa tudi v Lesnini (Levec), pa pri kakšnem krznarju oz. trgovini z usnjem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem