cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vročina in krči

clock-img

17.06.2008, 19:11

clock-img

Pikica5

pencil-img

925

Punce jaz sem tako žalostna, že ponoči so me dajali neki vročinski vali in vročino sem imela 37, sedaj pa jo imam zopet 37.4 že sedaj kaj bo šele ponoči, malo sem prehlajena sicer, ampak ne vem kaj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  noćem zopet zgubiti svoje pikice, ob 16. so se mi začeli pojavlati rahli krči, tiščanje pa nekako vlažno se počutimuser posted image  Kako se bojimuser posted image user posted image pa še delat bi mogla ju3 it za 8 ur

Dokaj močni krče me spremljajo že od petka šele včeraj ša sem naredila test in je bil user posted image

Punce kaj mi svetujete?

Hvala

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

clock-img

17.06.2008, 19:15

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Za vročino vzemi lekadol,da ti jo zbije,za krče pa  pomaga magnesol,jest sm ga pila po 3 nadan in mi je ful pomagov.Drgač pa pejt k zdravniku ti bo še najbol pomagal.

clock-img

17.06.2008, 20:03

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kar h zdravniku pojdi in naj ti da bolniško, da boš počivala.

clock-img

17.06.2008, 20:06

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Se potpišem pod ta post.

clock-img

17.06.2008, 20:14

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Držim pesti da boš zrihtala in mogoče bi res blo bolje da greš k zdravniku sploh če si že imela ss.... v takih primerih te tud bolj resno jemljejo.... vsekakor taka ne moreš v službo.....

Drži se in pazi nase in user posted image

clock-img

18.06.2008, 10:04

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

oj!

jst sm mela od 6.-12. tedna v nosečnosti vročino od 37-37,3 in sem se grozno počutla,po 12.tednu je pa vse minilo in je bilo na koncu vse ok. vročine si nisem zbijala,ker mislim,da tako majhna vročina manj škodi user posted image kot antipiretiki. če se ti dvigne nad 38 pa vzemi kaj. upam,da bo vse ok! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

18.06.2008, 11:17

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Punce jaz sem tako žalostna, že ponoči so me dajali neki vročinski vali in vročino sem imela 37, sedaj pa jo imam zopet 37.4 že sedaj kaj bo šele ponoči, malo sem prehlajena sicer, ampak ne vem kaj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  noćem zopet zgubiti svoje pikice, ob 16. so se mi začeli pojavlati rahli krči, tiščanje pa nekako vlažno se počutimuser posted image  Kako se bojimuser posted image user posted image pa še delat bi mogla ju3 it za 8 ur

Dokaj močni krče me spremljajo že od petka šele včeraj ša sem naredila test in je bil user posted image

Punce kaj mi svetujete?

Hvala

Jaz sem imela vročino 39°C, ko sem bila že noseča. Takrat nisem vedela, da je bil tudi to znak.
V pon sem delala test je bil -, v sredo sem bila pri zdravnici, ki mi je rekla, da lahko brez problema vzamem lekadol. Naslednji teden pa je bil test +.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem