writing-img

Vročina in pikice po celem telesu

clock-img

15.04.2006, 22:12

clock-img

Tejcika

pencil-img

31

Nač fantek je v sredo zbolel user posted image . Do danes je imel kar visoko vročino, med 39 in 39,4, danes pa smo mu jo uspeli zbiti. Je pa ratal čisto pikast, pa ful ga srbi. Najprej sem pomislila na 6. bolezen, ampak je bil pikast že prejšnje dni, sicer ne toliko kot danes.
Ne vem a so te pikice alergija, al kaj. Nisva uvajala nobene nove hrane. Adaptirano mleko pije že 4 mesece, tko da alergija na mleko skor ne bi smela bit. Je pa dons zavračal hrano in je pojedel pol manj kot ponavadi.
Kaj mislite a je alergija, al so se mu pikice pojavila zaradi vročineuser posted image ???

lp,T.

clock-img

15.04.2006, 22:30

clock-img

ona

pencil-img

3685

Te pikice se pojavijo tudi zaradi vročine!

clock-img

15.04.2006, 22:33

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Kaj pa če so norice???

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

15.04.2006, 23:07

clock-img

sjug

pencil-img

334

Šesto bolezen in norice zelo dobro poznam in to kar opisujete skoraj zagotovo ni ne eno ne drugo. Razen če je mehurček na izpuščajih (to so norice). Verjetno je izpuščaj zaradi vročine. Oprostite, ampak jaz bi peljala otroka k pediatru. 

Never Ever Give Up!

clock-img

16.04.2006, 09:17

clock-img

Tejcika

pencil-img

31

Glede na to kako visoko vročino je imel, bi bila že mal čudna, če ne bi bili pri zdravniku, danes gremo tja že četrtič!!! Hotla sem sam še kakšno mnenje od drugih mamic!
Zdravnik nam je dal sirup Claritine in Elocom kremo. Včeraj zvečer je dobil zdravila, dons zjutraj pa je še bolj pikast, tko da zdej šibamo nazaj k dežurnemu user posted image user posted image user posted image !

lp,T.

clock-img

16.04.2006, 16:39

clock-img

tulip

pencil-img

917

Mogoče pa je alergija na zdravila....

clock-img

16.04.2006, 16:40

clock-img

tulip

pencil-img

917

Mogoče pa je alergija na zdravila...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem