writing-img

Vročine stanje januar/februar

clock-img

29.01.2007, 17:59

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Preverimo kako kaže letošnjim virozam, ali so še vedno v porastu koliko je še junakov, ki se še držijo. Mi že ne spadamo med njih.

< Sporočilo je popravil primoza -- 8.2.2007 10:19:10 >

clock-img

29.01.2007, 18:03

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Aja, lovimo rekord:
Vročine stanje december/januar
DA   73% (36)
NE   26% (13)

clock-img

29.01.2007, 18:08

clock-img

Anonimen

Jaz ne vem. Moja deklica user posted image je stara skoraj 8 mesecev pa hvala Bogu še nikoli ni bila bolana. ( razen kolike- trebušni krči do 3 meseca, kar pa se ne šteje v bolezen)user posted image
Imamo pa tudi fanta starega 12 let za katerega prav tako ne pomnim kdaj je imel nazadnje vročino ali bil bolan. Saj pravim hvala Bogu naša dva sta zdrava.user posted image

clock-img

29.01.2007, 18:11

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Najbolje je, da vas pride preučiti kaka ekipa z ministrstva za zdravjeuser posted image .

Tudi mi smo se dolgo časa upirali virozam, potem pa je žena od nekje privlekla bakterijo atipične pljučniceuser posted image user posted image , ki je poskrbela za rekord 15 let kar se tiče oslabelosti.

Verjetno pa tisti najbolj bolni itak nimajo časa za glasovanje, ker tičijo po raznih bolnicahuser posted image .

clock-img

29.01.2007, 18:15

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Ja, pri nas je danes spet prisla vrocina na rasporeduser posted image Pa glih v sredo imamo preiskave na pediatricni zaradi trombocitoze, verjetno nas bodo prenarociliuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

29.01.2007, 18:16

clock-img

Anonimen

Verjetno imaš prav mislim to o bolnicah... user posted image   In verjetno je zelo hudo če je dojenček bolan.user posted image   Mi imamo srečo, nimamo veliko znancev v Sloveniji pa imamo malo obiskov. Potem se pa tudi procent možnosti da ti kdo kaj prinese zmanjša.user posted image

clock-img

29.01.2007, 18:34

clock-img

Anonimen

Prejšni četrtek zbolel,tri dni39,6 vročina,nato padec na normalo,danes pa kljub tretjemu dnevu uživanja antibijotika ponovno 39,1 temeprature.

clock-img

29.01.2007, 19:07

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Do sedaj smo vsi trije voZili brez bolezni. Je pa mene že prejšnji teden nekaj zbadalo v hrbtu, pa sem to pripisovala slabemu spanju in zaležanosti. No, danes pa diagnoza PLJUČNICA!!!!!!!!!!!!!!!

Nimam vročine, počutim se pa za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da mali ne dobi

Lp, Mojca

clock-img

29.01.2007, 19:19

clock-img

Anonimen

po 5 dneh antibiotika zaradi vnetih ušes, vročina 38.6-3 dni-brez znanega vzroka,zdaj pa je o.k.hvala Bogu

clock-img

29.01.2007, 20:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.02.2007, 08:25

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Po umestnem rezultatu sodeč število viroz že upada tako da je bil konec decembra in začetek januarja maksimum, ko je DA označilo kar 3/4 uporabnikov, kdo bi si mislil, ali pa je res tudi to, da so nekateri na ambulantni oskrbi.

clock-img

02.02.2007, 22:10

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Mi smo bili že dvakrat  zelo bubani, v januarju mislim, sedaj se pa zdravimo po zadnji virozi!user posted image

clock-img

03.02.2007, 16:39

clock-img

junior

pencil-img

125

ja ima vročino že osem dni 39.tko je boga

clock-img

03.02.2007, 17:04

clock-img

Anonimen

Kako pa lahko glasujejo tisti, ki še niso preboleli viroz? NAmreč februar še mimo. POtem jaz ne morem trenutno glasovati user posted image  In zakaj ne delate analize za december/januaruser posted image

clock-img

03.02.2007, 17:25

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Glasovanje je enostavno: začne se vsak konec meseca in poteka do začetka drugega. Tako lahko glasujejo tisti, ki so preboleli virozo v januarju in velja do začetka februarja. Glasujemo pa o trenutnem stanju. Glede na to, da je anketa aktivna kak teden, dobimo kar dobro sliko. Primerjaš lahko november/december; december/januar in zdajšnjo. Ankete sproti umikam iz zgoraj, ker bi zmanjkalo prostora. Poiščeš jo lahko z iskalcem.

Se strinjam da bi lahko marsikdo medtem zbolel, vendar pa je teh zanemarljivo, glede na to, da je glasovanje odprto kratek čas, pa še vedno jih je približno enako.

Anketa se bo kmalu zaprla in se ponovila čez slab mesec.

Aja, ob zaprtju anketo preimenujem v:

Vročine stanje december/januar

< Sporočilo je popravil primoza -- 3.2.2007 17:26:08 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem