cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vročinski izpuščajčki

clock-img

20.06.2006, 07:52

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

Moji 8.5 mesečni punčki so se pojavili izpuščajčki zadaj po vratu in zgornjem delu hrbta. Jih ni zelo veliko. Predvidevam, da je to od teh vročih dni. S katero kremico ji lahko namažem? Jaz sem uporabila kar Bepanthen. Bomo videli, če bo kaj bolje....

LP

clock-img

20.06.2006, 08:27

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Najbolj bo pomagalo, če jo čim manj oblačiš.  Jaz moji pri 1 letu dam samo majčko z naramnicami, bodijev raje ne, da ji 'piha po hrbtu'. user posted image  
S kremico pa jo lahko brez skrbi mažeš - ne bo nič škodilo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.06.2006, 19:46

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Jaz sem pri mojem tudi opazila po vratu nekaj majhnih rdečih pikic in sem prepričana, da so od vročine. Ga pa z ničemer ne mažem, ker kar sami izginejo.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

20.06.2006, 20:35

clock-img

Aleksandra

pencil-img

64

Ravno v nedeljo sem bila pri dežurnem zdravniku  in včeraj nato še pri izbrani pediatrinji, ker je moja miška od srede dobivala vsak dan nekaj pikic več (pa je nisem preveč oblekla, bili sva v senci,..) nato pa iz sobote na nedeljo postala vsa flekasta. Sem mislila, da je od vročine. No pa je pediatrinja povedala, da to v našem primeru ni od vročine temveč zaradi nekega virusa, katerega izvor ne ugotavljajo, prav tako za otroka ni nič moteč, le malo bolj driskasto kaka, izgine pa vse v nekaj dneh. Že v ponedeljek je bilo bolje, danes pa sploh.

Razložila mi je tudi, kako bi to izgledalo, če bi bilo to od vročine. In glede na to kar si zapisala je pri tebi to res od vročine. Da bo minilo jo čim manj obleči, kadar le moreš jo malo "ofrišaj" (npr. obriši jo z vlažno krpico), ne hodita ven v vročini oz. bodita v senci.

LP
Sandra

clock-img

20.06.2006, 21:26

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

nič mazat. tanjše oblačit, pot redno dol umivat, pa še kakšen baby puderček uporabi, da bo suha koža. pa jih ne bo.

clock-img

20.06.2006, 21:32

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Kot so napisale ostale, nič mazat, le umivati in negovati. Te pikice ne srbijo in izginejo v nekaj dneh.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

20.06.2006, 23:43

clock-img

Lydya

pencil-img

1

Tudi pri nas smo imeli tak problem. Svetujem takole: tanka oblacila, v vrocini kakrsna je sedaj, bo dovolj bodi s kratkimi rokavcki ali brez in kratke hlace. Ofrisati veckrat na dan z vodo ali pa s kamilicami. Bos videla, da bo pomagalo.

clock-img

23.06.2006, 10:41

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Naš ima pa take rdeče izpuščajčke zadaj na vratu in po rokah, vendar samo do višine rokavov, tako da je ziher od vročine... Doma je v bodiju, če pa gremo ven pa v enodelnem tankem "pajacu" s kratkimi rokavi in niti do kolen.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem