writing-img

Vrstni red zobkov

clock-img

31.07.2005, 19:48

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Mi imamo spodaj eno enkico, sedaj pa nam raste zgornja enkica :zmeden:? Ali ne bi mogla najprej še ta druga spodnja priti ven ali je to pač odvisno od vsakega dojenčka posebej?

LP; Bejba :rozica:

clock-img

31.07.2005, 19:52

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Zara je prvo imela spodaj enki,pa potem zgoraj enki...
IN danes pogruntam da ji lezejo zobje ven čisto zadaj??!! Zadaj??? A je to sploh normalno ???

clock-img

31.07.2005, 20:21

clock-img

Maja02

pencil-img

28

živijo,
moje mnenje je da zobki ne rastejo vsem po enakem zaporedju. mojemu prvemu sinku so naenkrat zrasli štirje zobki spodaj dva in zgoraj dva potem pa dvojkice zgoraj pa spodaj štirke itd. pravzaprav bi lahko napisala za vse čisto točno ker sem si pisala datume kako zobki kukajo na plano.
kako bo pri drugem bomo pa še videli:)

clock-img

31.07.2005, 20:21

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Pina je dobila spodaj enki v razmaku 1 tedna, na morju pa v 2 nočeh 3 zobke (enki in leva dvojka) zgoraj, predvčerajšnjim pa še desna dvojka. Pestro je (bilo:ups:, upam), ja...:(

clock-img

31.07.2005, 20:30

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Naš ima spodaj levo zelo izrazito bunkico, ampak tam kjer bi morala bit trojka :zmeden: , sicer pa nima še nobenega zoba.

clock-img

31.07.2005, 21:48

clock-img

tania

pencil-img

118

Kaji so prvo prikukali ven spodnji enki, potem zgornji dvojki, nato leva zgornja enka, čez en teden pa še desna zgornja enka. Potem čez kakih 14 dni še spodnja desna dvojka.
Malo čuden vrstni red ne?:zmeden:
Po moje je odvisno od vsakega otroka posebej kako mu zobki izraščajo.

clock-img

31.07.2005, 22:43

clock-img

Nataša R.

pencil-img

238

Mi smo dobili prvo zgoraj 1,2 nato desno zgoraj 1,2. Nato spodaj levo 1. Nato pa navrh na obe trojki in štirki in potem še spodaj levo 3,4. Desno 1,2,3,4 Petice pa še čakava. Ja pa dvojko spodaj tudi, za katero pa je vprašanje če sploh bo.

clock-img

31.07.2005, 23:25

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Tudi našemu je najprej zrasla spodnja enka in smo čakali še drugo spodnjo enko. Vmes pa so zrasli 4 zobki zgoraj (obe enki in dvojki)in šele nato še enkica spodaj.

clock-img

01.08.2005, 20:10

clock-img

Klemenček

pencil-img

4

Mi imamo spodnji enki, zdaj pa zgornji dvojki, da je pravi vampirček, jih imamo za okras, ker grizit tako ne more, če ne pride z zobki skupaj:zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem