writing-img

Vrtci-Kranj

clock-img

23.03.2006, 07:07

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

Ola
Mene pa zanima ker vrtec se vam bolj dopade na planini Mojca ali Najdihojca,ker našuser posted image user posted image  bo šel sept. v vrtec pa enostavnno ne vem kam ga naj dam.Sprašujem pa za ti dva na planini ker je bližje domu babice.
Hvalauser posted image

clock-img

23.03.2006, 09:52

clock-img

Anonimen

Po moje sta čisto ista, pa saj tudi sta. Edino če veš za kakšno fajn vzgojiteljico, ki bi imela tvojega otroka. Jaz kakšno v Najdihojci poznam. Če so še iste, kot so bile pred ... 20 leti. Ampak so bile takrat mlade, tako da zaradi let bi morale še biti. Od tistih nobena ni bila ravno s srcem vzgojiteljica.

clock-img

23.03.2006, 20:05

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Predlagam ti vrtec Sonček, ki je manjši, bolj domač in z boljšim kadrom. Se pa nahaja nasproti OŠ Staneta Žagarja, kar pomeni, da je zelo malo odlajen od omenjenih vrtcev. Če pa že izbiraš med njima, se mi zdi, da je v Najdihojci še vseeno boljše. Upam, da se ti dobro izšlo s tvojo odločitvijo in bo vse kot pričakuješ in si želiš.

clock-img

24.03.2006, 08:25

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Kolk je pa mali star - a gre v vrtec, a še v jasli? Ker vsi vrtci nimajo jasli...

clock-img

25.05.2006, 11:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem