writing-img

Vrtec,spanje

clock-img

08.04.2011, 13:34

clock-img

morje2011

pencil-img

55

Od kar je naša žabica začela obiskovati vrtec,se nam je spanje čisto zmešalo.Ponoči se prebuja,podnevi ne spi več.Kako je pri vas glede spanja po obisku v vrtecu.Stara bo eno leto.

clock-img

08.04.2011, 15:31

clock-img

benika

pencil-img

7793

V vrtcu! Pri nas je šlo brez težav.

clock-img

08.04.2011, 16:06

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Spi normalno, zvečer gre med tednom še prej spat, ker je tako utrujena od dogajanja v vrtcu.

clock-img

08.04.2011, 18:06

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Pri nas je vse v redu je drugo leto v jaslicah, pri nas ga je problem čez vikend čez dan uspavat, ker on doma nebi spal ampak po 15 minutak spi kot polh, samo tako daleč ga spravit je umetnost. Smo pa mi tudi lani imeli ponoči probleme s spanjem ampak glede na vse pogovore smo na koncu prišli do sklepa da vse stvari zelo živo sanja, letos je že boljše čeprav še pride kakšna noč ko spimo bolj slabo, star pa je dve liti pa pol.

clock-img

09.04.2011, 21:06

clock-img

morje2011

pencil-img

55

Da ne bo pomote.Moja žabica v vrtecu spi brez problemov.Ponoči se je pa začela zbujati na vsake tri ure ali še manj.Pred vrtecem ni bilo takih problemov.

clock-img

27.05.2011, 21:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: benika

V vrtcu!

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem