writing-img

Vrtec

clock-img

27.03.2008, 08:04

clock-img

valery27

pencil-img

10

mene pa zanima kdaj se da otroka v vrtec ne v jasli ampak v vrtec januarja mi potece porodniska februarja pa bo star 1 leto.ter ce kdo kaj ve kaksni so vrtrci v posavju oziroma v krskem  ter kake so kaj cene povprecje.user posted image in kaka je razlika med jaslim in vrtcem.hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 27.3.2008 12:18:44 >

clock-img

27.03.2008, 08:29

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Jasli (I. starostno obdobje) so do otrokovega 3. leta starosti. Če nameravaš dat otroka po končani porodniški v vrtec, bo šel v jasli. Glede vrtcev v omenjenem okolišu ti pa težko kaj povem. Ne poznam.

Poglej malo pod: Vrtec in varstvo

clock-img

27.03.2008, 09:02

clock-img

srki

pencil-img

9222

Otrok gre, če kaj vem, direkt v jasli, ne v kakšno drugo starostno skupino.

clock-img

27.03.2008, 10:01

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Tvoj otrok bo šel v jasli. Glede cene, je odvisno od tvojega in partnerjevega dohodka. Lahko si izračunaš v kateri plačilni razred spadata in boš takoj izvedela, koliko boš plačala. Je pa cena vsaj v Ljubljani kar visoka ne glede koliko zaslužiš.
npr. če imata oba cca. 800 eur neto plače in imata 1 otroka bosta plačala okoli 300 eur na mesec.

clock-img

27.03.2008, 10:13

clock-img

sazi

pencil-img

5175

.napaka

< Sporočilo je popravil sazi -- 27.3.2008 10:14:09 >

clock-img

27.03.2008, 10:43

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Do 3 let je v jaslih. V KK so jasli samo v centralnem vrtcu, v ostalih enotah jih ni, polna cena okoli 410€, v kateri razred padeš lahko izračunaš sama. Moja je bila v jaslih, obe zelo zadovoljni user posted image  mala je bila v skupini, kjer sta bili vzgojiteljici enkratni, boljše si ne bi mogla želeti. Je pa res, da gre mala zelo rada v vrtec, nima problema s prilagajanjem, s septembrom je dobila drugi vzgojiteljici, ker je sedaj v vrtcu, mene so določene stvari motile, ampak njo pa ne, mala ima rada vse user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem