writing-img

Vrtec - olajšava stan.kredit

clock-img

03.09.2009, 21:06

clock-img

Pikica1978

pencil-img

10

Ali vam upoštevajo pri plačilu vrtca za olajšavo tudi stanovanjski kredit? V katerih občinah pa? Me zanima tudi za Kamnik in Komendo.

clock-img

03.09.2009, 21:14

clock-img

Anonimen

Pojma nimam, ker tud če se upošteva, ostane  dovolj plače da pademo v  najvišji razred.user posted image

clock-img

03.09.2009, 21:15

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Ne. Bojda se več nikjer ne.

clock-img

03.09.2009, 21:53

clock-img

lukec

pencil-img

2260

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Pojma nimam, ker tud če se upošteva, ostane  dovolj plače da pademo v  najvišji razred.user posted image

U, mater!

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

03.09.2009, 22:40

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Podatek za LJ smo v 8 razredu in nam niso upoštevali, ker imamo kljub kreditu kao še vedno dovolj denarja.

clock-img

04.09.2009, 06:56

clock-img

jolly123

pencil-img

2465

Ko bi vsaj, tako bi nam oni plačali vrtec user posted image Zdaj mamo pa dovolj denarja...kao. 

clock-img

04.09.2009, 10:48

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

KOmenda ne upošteva 

clock-img

06.09.2009, 11:36

clock-img

srki

pencil-img

9222

Za LJ vem da so nekaj časa upoštevali, pri nas ne. Mi imamo tudi dovolj denarja, kaj češ, da tavelko skupino plačujem čez 100 eur. Še dobro, da je drugi brezplačno, ker drugače bi bilo vse skupaj okoli 300 eur. Itak so se pa vrtci takoj, ko so uvedli brezplačnega drugega otroka, podražil.

clock-img

07.09.2009, 22:21

clock-img

mighi

pencil-img

71

Pri nas (KP) mislim,da tudi ne upoštevajo. Pa saj to je logično-kredit je neke vrste varčevanje za nakup stanovanja...kvečjemu bi lahko upoštevali obresti.

Če hočeš imeti svoje stanovanje, si priden in imaš vse prikazano...kot mi, pač plačaj.

Jaz bi vrtec dal za plačilo vsem enako (saj vsak otrok vrtec enako stane), če imam pa višjo plačo kot npr. moj sosed, me pa država opali že na davkih, dohodnini ipd. Zakaj me mora še na vrtcu molzt? Jeb* socializem.

clock-img

07.09.2009, 22:24

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Sem nekje neke pravilnike brala in naj bi upoštevali, ampak samo kao za reševanje prvega stanovanjskga prroblema. Govorim za Lj. Ko sva z možem klicala, kako je s tem, naju je referentka za naš vrtec samo napi..dila....user posted image user posted image  kaj se greva.user posted image user posted image  

So what....

clock-img

11.09.2009, 18:30

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Za Komendo in Kamnik ne vem, ampak nam v LJ upoštevajo - pademo nižje 1 razred. Vsaj tako je bilo v zadnji odločbi za letošnje leto. Če bodo drugo leto kaj spreminjali, pa ne vem.
Se strinjam, da je v bistvu brez veze, da upoštevajo (saj eni pa šparajo in kasneje kupijo), samo če ta možnost že je, sem jo seveda z veseljem izkoristila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem