writing-img

Vrtec 1.septembra???????

clock-img

07.08.2005, 21:25

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mi s 1. septembrom začnemo hoditi v vrtec,pa me neki zanima,glede na to da je 1. september četrtek a mislite da bomo začeli s 1. v četrtek ali s 5. v ponedeljek?
Hvala za odgovore

clock-img

07.08.2005, 21:26

clock-img

lex

pencil-img

6532

1. september - tako je pri nas.

clock-img

07.08.2005, 21:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.08.2005, 22:11

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Pri nas po dogovoru.Bi raje videli, da kadneje, že tako nas bo preveč.

:muca:

clock-img

07.08.2005, 22:58

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Naš gre tudi 1. sept. v vrtec. Pogledat za kakšno urco, seveda, pa v petek tudi. V ponedeljek pa zelo dvomim, da bo ves dan tam, po moje še ne. odločiš se pa ti sama, kdaj bi ga rada prvič pripeljala. 1. sept. bo gužva in vzg. bo ravno toliko strah, kot starše in otroke. Šele čez 14 dni se bo situacija umirila. Po enem tednu ali po par dneh se mi pa zdi najhujše, ker ostanejo prvič same s kupom majhnih otrok.

clock-img

14.08.2005, 10:02

clock-img

SAJA

pencil-img

93

VI KAR PRIPELJITE OTROKA PRVEGA SEPTEMBRA SAJ NE PRIDEJO VSI OTROCI TAKRAT,IN NE ŽE ZDAJ GOVORIT DA BO NAJHUJŠE TAKRAT KO BODO SAME,KER TAKO ŽE ZDAJ VPLIVATE NA OTROKA Z NEZAUPANJEM DO VRTCA IN VZGOJITELJIC.VZGOJITELJICE NI NIČ STRAH VERJEMITE,DA OBVLADAJO OZIROMA OBVLADAMO DELO,TUDI ČE JIH JE VEČ.NABOLJ JE STRAH VAS,KER ŠE NE VESTE,KAKO BO. VEM DA SE VELIKO STARŠEV ČUDI KAKO ZMOREMO,AMPAK VERJEMITE,DA GRE.

clock-img

14.08.2005, 13:36

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Saja, jaz sem tudi vzg. med drugim, sicer ne delam v vrtcu, ampak poznam veliko vzg., pa niso več z enim letom del. dobe, imajo ogromno prakse in povem ti, čisto vsako je vsaj malo strah, kljub temu, da obvlada svoje delo. Če pa rečeš, da te ni, ti pa ne verjamem. To ne pomeni, da jih je strah otrok, ampak da je to spet nova situacija zanje, ker je prehod iz enega starostnega obdobja v drugega vedno težek. Ja in čisto logično je, da je drugi teden najhujši zanje, tretji ne več, ker če sem malo cinična- pol otrok zboli, in od takrat naprej je konstantno samo po 5-7 otrok v vrtcu, žal je tako. Kljub temu je vzg. 100% za zaupat, ker sem prepričana, da super obvladajo svoje delo in da bodo vse super porihtale. Zato ne vzemi vsega tako osebno in ne obsojaj ljudi, če ne prebereš dobro napisanega. Jaz zelo spoštujem vzg. in jim zelo zaupam.

clock-img

14.08.2005, 13:37

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Samo še to, saja - velike tiskane črke na rr pomenijo, da kričiš in jih načeloma ne uporabljamo, razen ko napišemo nekaj, kar bi moralo biti podčrtano.

clock-img

15.08.2005, 23:13

clock-img

lin

pencil-img

2504

Glih danes sem zvedla da mi začnemo s 5 septembrom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem