writing-img

Vrtec 2010/2011

clock-img

03.06.2010, 15:18

clock-img

M1987

pencil-img

656

Zdravo imam eno vprašanje in upam da sem se prav obrnila. Dobili smo zavrnjen vrtec za šol leto 2010/2011 in ga zagotovo ne bomo dobili. V službo hodi samo mož, drugega varstva za otroka nimava, julija se mi izteče porodniška. Ali mi potem kaj pripada - kakšna denarna pomoč? - če ima katera podobno situacijo. Kar nekaj ljudi mi je že omenilo, da je menda g. Janković obljubil, da bo letos vrtec zagotovoljen vsem ljubljanskim otrokom in da tisti, ki ga ne bodo dobili naj bi jim pripadalo nekaj denarne pomoči, ali kdo ve kaj o tem? Hvala

clock-img

03.06.2010, 15:24

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Kakšno denarno pomoč si imela pa v mislih?

Sploh mi ni jasno zakaj misliš, da bi ti kaj pripadalo? Če greš potem na zavod, ti pripada neko nadomestilo, če za to izpolnjuješ pogoje.
Zakaj pa rabiš vrtec, če si itak doma?

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 3.6.2010 15:25:29 >

clock-img

03.06.2010, 18:10

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Ja, bilo bi lepo, če bi dobili nadomestilo. Res pa je, da če si doma, ne vem, zakaj nadomestilo potrebuješ. Potrebujemo ga zaposleni starši, ki morajo za to, da lahko hodijo v službo, plačevati dva-trikrat dražje varstvo kot je v javnih vrtcih, ker vrtca ne dobimo. Pa večina nima bajne plače, da si to lahko privošči.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

03.06.2010, 18:37

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

plačevati dva-trikrat dražje varstvo kot je v javnih vrtcih, ker vrtca ne dobimo.

če maš dva, je razlika med 0 in 500€... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

03.06.2010, 20:08

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

V Ljubljani ne, v nekaterih drugih občinah pa dobiš denarno pomoč, če ne dobiš vrtca. Tam nekje 200€ na mesec. Odvisno od občine do občine sicer.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem