writing-img

Vrtec Janina Kranj

clock-img

09.10.2006, 13:17

clock-img

Bauka

pencil-img

112

Moj otrok je sprejet v JANINO (jasli) in me zanimajo vaše izkušnje. Prosim za čimveč informacij, kmalu se začneva uvajat. Mislim, da bo pri vzgojiteljici ge. Bečan.

Hvala lepa in lp.

Sonček lepše sije od 12.11.2005, ko je moj sinek prijokal na svet. 23.12.2007 se mu je pridružila se sestrica, tako, da so dnevi sedaj še svetlejši.

clock-img

09.10.2006, 14:06

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

A je težko priti v ta vrtec.

clock-img

09.10.2006, 15:39

clock-img

Anonimen

Ne, Lunca, menda v jasli niti ne. Moja prijateljica je zdaj dobila prosto mesto, zaradi odpovedi, pa ni otroka vpisala ob vpisu.

clock-img

10.10.2006, 06:42

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Hvala za odgovor.
Mi bomo rabili drugo leto, ko bo stara skoraj 3 leta. Pa ne vemo a bi Janino ali tega blizu policije.

clock-img

10.10.2006, 09:58

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Bauka,
moja hodi letos tretje leto v Janino in sem načeloma zadovoljna. Ga. Bečan in njena pomočnica ga. Jošt sta super vzgojiteljici. Bečanova mislim, da je zadnje leto letos, potem gre v pokoj in ima res veliiiiiiiiiiiiko izkušenj.  Kar mi je bilo pri njej všeč mi je bilo to, da je (tudi pri uvajanju), vedno povedala po pravici kako in kaj - če so bile težave je povedala, če tamala ni sodelovala je povedala, pa tudi pohvalit je znala. Tako da user posted image . Meni je bilo všeč. Fajn mi je tudi to, da imajo jasli pokrito teraso, na katero je izhod direktno iz igralnice in so otroci vsak dan zunaj, če res ni prehudo slabo vreme.

Lunca1, naši so lani poleti gostovali v vrtcu pri policiji in tamala še vedno reče"tukaj pa ni bilo fino", ko gremo mimo. Hiša ni narejena za vrtec, tako da je notr polno stopnic. Vrt je neprimerno slabši kot pri Janini, ki ima res velik, ograjen, zelen vrt. V Janini je tudi kuhinja, tako da dobijo vedno svežo hrano, drugod jo pa razvažajo - skratka, jaz priporočam Janino, sploh v primerjavi s Čiro Čaro.

clock-img

10.10.2006, 12:29

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Torej Čira Čara odpade. Kakšen pa je kaj v Stražišču, a kdo ve? Sicer so bližji v Kranju, samo moj pa dela na Laborah in bi to šlo.

clock-img

10.10.2006, 16:37

clock-img

Bauka

pencil-img

112

Hvala lepa, punce, posebno tebi Viv!
Lp, Bauka

Sonček lepše sije od 12.11.2005, ko je moj sinek prijokal na svet. 23.12.2007 se mu je pridružila se sestrica, tako, da so dnevi sedaj še svetlejši.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem