cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vrtec Medvode - zavrnjeni

clock-img

30.04.2009, 19:50

clock-img

Anonimen

Torej, v vrtcu v Medvodah smo se prijavili na razpis za vrtec in seveda gladko pogrnili ter dobili odgovor NI SPREJET. V odločbi je pisalo da so od 226 otrok sprejeli 118 otrok. Torej itak, vsak drugi otrok je bil zavrnjen. Je še katera mamica na tem forumu, ki se bo pritožila ?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 9.5.2009 22:03:08 >

clock-img

07.05.2009, 13:30

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

Tudi jaz sem bila zavrnjena, ampak ker tukej stanujemo začasno, se ne bom pritožila. Sem s epa pritožila tja, kjer imam stalno prebivališče, saj sem bila tudi tam zavrnjena.

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

clock-img

09.05.2009, 21:36

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Ja, mi tud nismo bli sprejeti. Sam tamala bo šele februarja stara eno leto in smo vedl da bomo odpadl. Pritožbe ne bom pisala ker vem da se ne splača.
Za kok starga otroka si pa ti dubla zavrnjen?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

09.05.2009, 22:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.05.2009, 23:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.05.2009, 16:45

clock-img

birdy

pencil-img

5352

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Nimaš se kej pritoževat.....placa je tok kot je in gotovo....pritoži se rajši Smledniški civilni iniciativi, ker ne pusti gradnje vrtca ob šoli, ker me prou zanima, če nam bojo oni otroke merkal, k so tko user posted image pametni.

Jst osebno sm z Medvoškim vrtcem zelo zadovoljna, že 2 leti zapored so odprli dodatne oddelke sredi leta tudi za tiste otroke ki niso rojeni glih spetembra....tko da pričakujem da bo letos isto in da "pademo not" enkrat po novem letu

Tale smledniška civilna iniciativa pa bolj kot ne ni smledniška. Več al manj je kr valburška kot je men znano. No, k nam je pršu smledniški svetnik (al neki podobnega) trkat, naj se tisti ki se strinjamo s tem da bo vrtec ob šoli v čimvečjem številu udeležimo tistega sestanka.
So barabe, vrtec ob šoli bi bil velik boljši, ne pa ta razvalina.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem