writing-img

Vrtec Mojca (Ljubljana-Šiška)

clock-img

25.05.2010, 09:03

clock-img

ronja1a

pencil-img

362

Naš malček je sprejet v vrtec Mojca (jasli), pa ga nič ne poznam. A imate slučajno otroke tam? Kaj izkušenj s tem vrtcem? Kaj pa posamezne enote, slišala sem, da je recimo pred Kekcem težava s parkiranjem. Moram to it enkrat preverit ... 

< Sporočilo je popravil ronja1a -- 25.5.2010 9:04:14 >

clock-img

25.05.2010, 14:58

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

No mene tut tole zanima, smo tut sprejeti, v 1. starostno obdobje oz. jasli user posted image

Sem pa mal po netu pobrskala pa kr hvalijo tale vrtec, ful fajn user posted image

clock-img

25.05.2010, 23:06

clock-img

mavo

pencil-img

734

a lahko ena prosim napiše, koliko točk je bilo potrebnih v vrtcu Mojca za 1. starostno skupino? Hvalauser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

clock-img

26.05.2010, 11:52

clock-img

ronja1a

pencil-img

362

na obvestilu ni nič pisalo, zato ne vem, koliko jih je bilo potrebnih
zakaj smo sprejeti, ne vem, računam, da je svoje prineslo bivanje v mol in morda starost otroka (rojen junija ???)

< Sporočilo je popravil ronja1a -- 26.5.2010 11:54:23 >

clock-img

26.05.2010, 21:31

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Oba naša sta v Mojci, meni se zdi odličen vrtec. Še posebej če ste pri Lidiji in Urši (Tino in Majo slabše poznam, a sta kot pravijo drugi tudi dobri) 
Parkirišče je zraven, do enote Kekec je pa 2 minute peš. Pa še še vedno nekateri pripeljejo pred vhod (v naselje)user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav
tasika

clock-img

28.05.2010, 13:37

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

Tut pri nas ni bilo napisanih točk, tako da tut jaz ne vem koliko smo jih sploh meli. Sem pa tut sama sumila na to da smo dobili zaradi starosti, ker bo sinko letos star že 2 leti. Je pa tut na odločbi pisalo da če je otrok preveč, gledajo na starost in da majo starejši prednost.

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem