writing-img

Vrtec Najdihojca - izpostava Biba

clock-img

07.06.2005, 14:45

clock-img

moščanka

pencil-img

56

Mi gremo septembra v vrtec, pa me zanima če je tu katera, ki ima kakšne izkušnje oz. lahko kaj pove o njem?!

clock-img

07.06.2005, 15:12

clock-img

rupeta

pencil-img

7

se sprašuje za vrtec v Bitnjah ali je to kakšen drug z enakim imenom v drugem kraju.

clock-img

08.06.2005, 08:21

clock-img

moščanka

pencil-img

56

Rupeta, gre za vrtec pri Lek-u, Šiška.

clock-img

08.06.2005, 08:39

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Naš škratek hodi v jasli v vrtec Biba na Ljubeljski (pri litostrojskih blokih) in smo zadovoljni. Nam bi bila bližje izpostava pri Leku, vendar takrat ni bilo prostora, zdaj smo se pa navadili na to lokacijo.
Veliko so zunaj (dopoldne in popoldne po spanju), imajo pokrito teraso. Naš malček še vedno spi 2-krat na dan in to so tudi upoštevali.

clock-img

08.06.2005, 14:59

clock-img

reina

pencil-img

11

Živjo, tudi mi naj bi šli septembra v Bibo-izpostava Lek. Mene zanima prehrana, kakšna je... sadje zelenjava?

clock-img

08.06.2005, 21:19

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Ojla. Jst sm hodila v ta vrtec. In se mala fullll fajn=) Še vedno je veliko "naših" vzgojitlc k so fulll vredu=)

clock-img

08.07.2005, 07:44

clock-img

tm

pencil-img

1

Naš malček obiskuje jasli v omenjenem vrtcu in je zelo zadovoljen. Vzgojiteljice so prilagodljive in prijazne, hrana je O.K. (tedenski jedeilnik je objavljen na oglasni deski), veliko so zunaj, oprema malo starejša, a sprejemljiva... Zajtrk je ob 8.15, kosilo pa ob 11.15. Če je otrok navajen spati tudi dopoldan, mu to omogočijo... Če otroka pripelješ v vrtec pred 6.30. uro, ga pustiš v združeni skupini, tako, da otrok spozna vse vzgojiteljice v vrtcu... Za nas je bil to vrtec za izhod v sili, vendar pa smo se sedaj zaradi pozitivnih izkušenj odločili, da bo sinek ostal vpisan v ta vrtec, kljub drugim, bližjim opcijam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem