writing-img

Vrtec Najdihojca Lj - nujno

clock-img

08.06.2011, 17:23

clock-img

pika55

pencil-img

4

Pozdravljeni,

zgodilo se nam je nekaj povsem nepričakovanega in sicer ob vpisu v vrtec lansko leto (2010/11) smo obkrožili varianto katerikoli vrtec in v ponedeljek dobim pošto, da imajo v vrtcu Najdihojca v Lj v Šiški prosto mesto za mojega otroka in to takoj. Glede na to, da smo bili na čakalnem seznamu tam nekje okrog 500. mesta, smo res začudeni, da so prišli do nas. Je res malo čudno, da junija, ob koncu vrtčevskega leta, ne vpisuješ otroka v vrtec.
Zanima me kakšne so vaše izkušnje z vrtcem Najdihojca - enota Biba. Naš fantek bo star leto in pol. Res bom zelo vesela vaših komentarjev, saj se moramo v 15ih dneh odločiti.

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 8.6.2011 18:57:07 >

clock-img

08.06.2011, 19:31

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Poznam kar nekaj otrok, ki obiskujejo ta vrtec. Otroci so zelo zadovoljni, prav tako tudi starši. Se jim kar veliko dogaja. Vrtec je bil lani prenovljen in je res lep.

Na spodnjem linku si lahko malo prebreš:
http://www.najdihojca.si/

Lp

clock-img

09.06.2011, 06:44

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

jaz ga imam sicer v drugi enoti istega vrtca, ampak poznam par staršev, ki vozijo otroke v Bibo in so vsi zelo zadovoljni. Pa čestitke za mesto v vrtcu.user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

clock-img

09.06.2011, 18:33

clock-img

wessna

pencil-img

504

kod študentka sem delala v bibi :) vrtec je fenomenalen in upam da ko mi porodniška poteče upam da bom dobila službo tam in da bo moja malčica sprejeta tud v bibo. mi je resnično všeč njihov sistem. vzgojiteljice so pa tud faca, prav tako se jim veliko dogaja..

clock-img

17.06.2011, 09:22

clock-img

majana79

pencil-img

8822

sicer malo pozno, ampak naš je tudi tam in smo zadovoljni 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem