writing-img

Vrtec Slov. Bistrica

clock-img

26.02.2011, 21:48

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Zanimajo me vaše izkušnje z Vrtcem Otona Župančiča oz. bolj me zanima konkretno za enoti Sonček in Ciciban. Za september bi vpisala sina. Veliko pohval sem slišala za Sonček, za Ciciban pa še nobenega mnenja (ampak nam je bližje).  Hvala.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

01.03.2011, 11:03

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Moj sin je od septembra 2009 v enoti Ciciban. Jaz sem max zadovoljna, predvsem z vzgojiteljico in njeno pomočnico. Imamo pogovorne ure 1x mesečno, drugače pa sta vedno dosegljivi tudi na telefon. Program o tem kaj delajo, je izobesen na oglasni deski, tako, da si lahko na tekočem kaj počnejo, prav tako velja za jedilnik.
Meni je bližja enota Sonček a sem se odločila, da ga ne bom prepisala, ker je v res fajni skupini in ima super vzgojiteljici. user posted image

clock-img

01.03.2011, 18:39

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Izredne pohvale enoti Ciciban user posted image . Krasne vzgojiteljice ,ki se max. angažirajo.Hči je bila tam od 11ega meseca sin pa od 15 meseca do štirih let. Nato sem ga prepisala zardi logistike, ker hči hodi v šolo v drugi kraj. Mi je zelo žal , da sem ga prepisala.Saj so tamkajšnje vzg. postavile tako visok standard, da težko sprejmem to ,kar mi nudijo tu. No , letos je malo bolje.

clock-img

02.03.2011, 21:48

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Super. Hvala za info.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

09.03.2011, 14:58

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Tudi z moje strani vse pohvale. Čeprav je hči v Čebelici, ki spada v isti vrtec, le lokacija je druga. Pa sem zelo zadovoljna. Le ena stvar me moti, da je ta enota odprta samo od 7 - 15, torej prej in po so otroci v drugi skupini. Sicer to zame predstavlja večjo težavo, kot za malo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem